Fallout 4 Nasıl Oynanır

Tangır Tungur

Megapat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Matbaa
Arkadaşlar merhaba. Oyunu yeni oynamaya başladım. Daha önce Fallout serisini hiç oynamadım ve hiçbir bilgi sahibi de değildim. Oyunda 14. seviyeye geldim ama hala çözemediğim bazı şeyler var. Birkaç sorum olacak, oyuna hakim olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim:

* Şişe kapakları ne işe yarıyor, oyunda 14. seviyeye gelmeme rağmen ne işe yaradıklarını çözemedim.

* Biliyorsunuz oyunda fedailer var. Oyun bunların yemesini, içmesini, yataklarını vs. sağlamamı istiyor. Ben bunları yapmasam oyunda görevleri hep tek yapsam, oyunu sürekli kendim tek başıma oynasam ne olur?

*Son olarak oyuna hakim olan arkadaşlar bana nasıl oynamam hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Neler önerirsiniz?

Nasıl oynandığını bilseydim yardım edersim. En azından yeni mesajlara çıkar.

Şişe kapakları ne işe yarıyor?

Ana bu tuş ne dedim bastım spoilerı yedim

Şişe kapakları o dünyanın geçerli para birimi yani almak istediğin şeyleri onunla alacaksın.
Diğer soruna gelince karşına fedailer gibi 3 farklı grup çıkacak belirli bir bölüme kadar tarafsız ilerleyebilirsin ancak illaki bir taraf seçmek durumundasın eğer istersen hangi tarafı seçmen gerektiğini falan açıklarım ama uzun sürebilir.
Fedailer yok olmuş şehrin eski topraklarını yani insanlarını korumaya and içmiş iyi bir topluluk görevleri hiç bitmiyor ama iyidir.

Teşekkürler. Artık onu hikâyenin gidişatına göre kendimiz seçeriz. [emoji4]

Bir de yan görev ve ana görev aynı listede yer alıyor sanırım. Nasıl ayırt edebilirim? Gerçi hikaye belli ediyor ama...

Oyunu bitirdim arkadaşlar. 'Çelik Kardeşliği' tarafını seçtim. [emoji4] Tam 2 gün 7 saat oynamışsım. Şimdi 'Nuka-World' DLC'sini oynuyorum. Nedense Nuka-World'ü ana oyundan biraz daha çok sevdim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…