Fallout 4 Nasıl Oynanır

Nuka World dan sonra mı açılacak? Normal de bütün DLC ler yüklü şu an.
Hayır, sonra açılmayacak zaten şu an açıktır.

Burada:
20190620105212_1.jpg

Ek olarak: Far Harbor'a gitmeden önce yanındaki fazlalıkları Commonwealth'deki evine bırak ve yanına mutlaka radyasyon tulumu al.

Son düzenleme:
Bu oyunu oynayınca Fallout 3 ve New Vegas'ı da merak ettim. Bu ikisini 4 den daha iyi diyorlar. Ama Fallout 76 sadece online ve vasatmış sanırım.

Bu oyunu oynayınca Fallout 3 ve New Vegas'ı da merak ettim. Bu ikisini 4 den daha iyi diyorlar. Ama Fallout 76 sadece online ve vasatmış sanırım.
Fallout 3 güzel ama Fallout 4'den de iyi demeye dilim varmaz. Fallout 3 senin için sıkıcı olabilir.

Fallout New Vegas ise kesinlikle Fallout 4'den iyi bir oyun. New Vegas'ın hikayesi daha derin ve daha dolu bir oyun. New Vegas'ın DLC'leri de çok kaliteli. New Vegas'ı kesinlikle oynamalısın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Valla Çelik Kardeşliği, Demiryolunu Grubunu yok etmemi istedi gittim onu bile yaptım. [emoji1]
Açıkcası oda kafama yatmadı bir avuç deli insan gibi geldi bana ben Enstitüyü seçtim çünkü dünyayı kurtarmak sadece onların yapabileceği bir işti :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı