BOREALİS Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 Yer XEN Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar oyun ana menü ve birkaç yer hariç Türkçe olmuyor. Forumlarda bulunan tek bir yama var onu denedim ne yaptıysam olmadı konu hakkında bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar oyun ana menü ve birkaç yer hariç Türkçe olmuyor. Forumlarda bulunan tek bir yama var onu denedim ne yaptıysam olmadı konu hakkında bilgisi olan var mı?
KS KS BOREALİS Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 Yer XEN Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #11 mayob dedi: Yamayı sıfırdan kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Birkaç kere denedim. Artı 0 Eksi
mayob Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 317 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #12 Yamayı kurmadan önce mutlaka oyuna girin, karakterinizin aynaya baktığı sahneye kadar oynayın ve oyunu kapatın. Daha sonra kuruluma geçin. Genişletmek için tıkla... Az önce bir sitede böyle bir yazı gördüm. Belki işe yarar. Artı 1 Eksi
Yamayı kurmadan önce mutlaka oyuna girin, karakterinizin aynaya baktığı sahneye kadar oynayın ve oyunu kapatın. Daha sonra kuruluma geçin. Genişletmek için tıkla... Az önce bir sitede böyle bir yazı gördüm. Belki işe yarar.
KS KS BOREALİS Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 33 Çözümler 1 Yer XEN Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #13 Oraya dikkat etmemisim, düzeldi. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi