Fallout 4 vs Fallout 76 ikisi de güzel bir indirime girmiş durumda. Hangisini alsam kararsız kaldım.
Fallout hayranları 76 beğenmemişti 4'ü al.
Ben Fallout 76'nın dünyasına bayılmıştım oynarken. Fakat oyun MP ve CO-OP ağırlıklı olduğu için fazla oynamayıp bırakmıştım. Oynayacak arkadaşın yoksa veyahut benim gibi MP oyunlardan haz etmiyorsan Fallout 4'ü alman daha mantıklı olur.Fallout 4 vs Fallout 76 ikisi de güzel bir indirime girmiş durumda. Hangisini alsam kararsız kaldım.
hocam oyunun optimizasyonu berbat durumda fps sorunları var nasıl modsuz bir şekilde oynadınız?Güncel olarak Fallout 4'te 40 saati devirdim ve tamamen modsuz bir şekilde oynadım. Ara sıra tat kaçıran ufak buglar ve görsel olarak problemler olsa da hala oynanır.
Özellikle şehir bölümlerinde FPS ölüyor gerçekten ama tolere edebildim çoğu zaman.hocam oyunun optimizasyonu berbat durumda fps sorunları var nasıl modsuz bir şekilde oynadınız?
Fallout 4'ün gayet iyi optimazyonu var ben hiç sıkıntı yaşamadım.hocam oyunun optimizasyonu berbat durumda fps sorunları var nasıl modsuz bir şekilde oynadınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.