Şu konudaki çözümü dener misin?Merhaba dostlar, Fallout 4 de sabit 48 FPS alıyorum. Grafikleri arttırmama rağmen 48 FPS almaya devam ediyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Şu konudaki çözümü dener misin?Merhaba dostlar, Fallout 4 de sabit 48 FPS alıyorum. Grafikleri arttırmama rağmen 48 FPS almaya devam ediyorum. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Düzelmedi malesef.NVIDIA ayarlarından masimum kareyi 1000 falan yap düzelecektir.
Eki Görüntüle 2171147
Denedim o çözümü de işe yaramadı. Yakında next gen update gelecekmiş belki bi ihtimal düzeltirler.Şu konudaki çözümü dener misin?
Çözüldü: 10300H laptopta Fallout 4 sabit 48 FPS veriyor
Oyunda ne olursa olsun sabit 48 FPS alıyorum. Düzeltmenin yolu var mı? Çoğu yöntemi denedim işe yaramadı.www.technopat.net
Tekrar dener misin?Denedim o çözümü de işe yaramadı.
Tekrar denedim düzeldi teşekkürler. Daha önce denemiştim ama işe yaramamıştı nedense.Tekrar dener misin?
Bazen bu ayarın kaydedilmediği ve resetlendiği oluyor oyundan kaynaklı. Bu durumda aynı ayarı tekrardan yapmak gerekiyor.Tekrar denedim düzeldi teşekkürler. Daha önce denemiştim ama işe yaramamıştı nedense.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.