Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk İmzası!

Çıkışıyla beraber milyonlarca oyuncuyu kendine bağlayan Fallout 4'ten oldukça ilginç bir haber geldi. Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası hiç de beklenmedik bir yerde karşımıza çıktı.
Takipçilerimizden Onur Şahin'in uyarmasıyla farkettiğimiz üzere Fallout 4'teki bir beyzbol topunun üzerinde Atatürk'ün imzası bulunuyor. Diamond City'deki Moe Cronin'den aldığınız Out in Left Field göreviyle, Türk oyuncular için ayrı bir önemi bulunan aşağıdaki eşyayı elde edebilirsiniz.
Bildiğimiz kadarıyla, en azından şimdiye kadar ön plana çıkmış Bethesda'da bir Türk geliştirici bulunmuyor. Dolayısıyla böyle bir şeye oyunda yer vermek hangi yapımcının aklına esmiş tam olarak bilemiyoruz. Ekran görüntüsüne aşağıdan bakabilirsiniz.
Daha net görsel için yardımcı olan Anotheron'a da ayrıca teşekkürler.

e7bd3a07-641f-4090-af1c-ac414d96f723.jpg


Alıntı Bölüm Sonu Canavarı: Fallout 4'te Mustafa Kemal Atatürk İmzası!


Beni çok gururlandırdı böyle şeyleri görmek çok güzel...
 
Aslında, oyun yapımcıları tarafından Atatürk'e özel bir anlam verilmiş değildir. Beyzbol topu, oyunun geliştiricilerinden biri olan Emil Pagliarulo tarafından Atatürk hayranı olan bir arkadaşına bir şaka olarak armağan edilmiştir. Bu arkadaşın, Atatürk'e büyük hayranlık duyduğu bilinmektedir ve Emil Pagliarulo, bu easter egg ile arkadaşına bir jest yapmıştır.
 

Geri
Yukarı