Fallout 76 nasıl oynanır?

alpoci

Femtopat
Daha fazla  
Fo76 oynuyorum fakat internette hiçbir bilgi yok oyun hakkında.
Alkol bağımlılığım var, fixleyemiyorum
Hangi perkler iyi, gelişimimi hangi Special ağırlıklı olmak üzere vermeliyim?(int XP artırıyor end ise her Level alınan Max HP'yi artırıyor, bunları erken yükseltmek önemli.)
Mermi nasıl yaparım? Silah - zırh modu ya da enerji silahı üretme reçeteleri nasıl bulurum (mermi sıkıntım çok fazla)?
Stimpak addicol medx vs reçeteleri nasıl bulabilirim yapamıyorum.
Nasıl hızlı XP ve cap kasabilirim?
Devamlı alışveriş yapabileceğim güzel NPC'ler var mı?
Hızlı materyal nasıl kasılır? Odun, alüminyum vs...
Çanta ağırlığı çok sıkıntılı. 3-4 silah taşımama rağmen ağırlık 200/220 geziyorum, hep girdiğim tüm lokasyonlardan ne var ne yok topluyorum ve ağırlık çok sıkıntı oluyor.
Lootları satabileceğimiz NPC var mı?
Brahmin besleniyor mu, nasıl beslerim?
Hangi görevleri öncelik olarak yapmalıyım? Raiders ile aramı iyi mi tutmalıyım yoksa onlara karsı mı olmalıyım?
35 saat oynamama rağmen 32 Level'im.

Arkadaşlar ile ittifak kurabiliyor muyuz yani co-op tarzında oynanış imkanı sunuyor mu?
Bende başlamayı düşünüyorum önerir misiniz?

Fo76 oynuyorum fakat internette hiçbir bilgi yok oyun hakkında.
Alkol bağımlılığım var, fixleyemiyorum
Hangi perkler iyi, gelişimimi hangi Special ağırlıklı olmak üzere vermeliyim?(int XP artırıyor end ise her Level alınan Max HP'yi artırıyor, bunları erken yükseltmek önemli.)
Mermi nasıl yaparım? Silah - zırh modu ya da enerji silahı üretme reçeteleri nasıl bulurum (mermi sıkıntım çok fazla)?
Stimpak addicol medx vs reçeteleri nasıl bulabilirim yapamıyorum.
Nasıl hızlı XP ve cap kasabilirim?
Devamlı alışveriş yapabileceğim güzel NPC'ler var mı?
Hızlı materyal nasıl kasılır? Odun, alüminyum vs...
Çanta ağırlığı çok sıkıntılı. 3-4 silah taşımama rağmen ağırlık 200/220 geziyorum, hep girdiğim tüm lokasyonlardan ne var ne yok topluyorum ve ağırlık çok sıkıntı oluyor.
Lootları satabileceğimiz NPC var mı?
Brahmin besleniyor mu, nasıl beslerim?
Hangi görevleri öncelik olarak yapmalıyım? Raiders ile aramı iyi mi tutmalıyım yoksa onlara karsı mı olmalıyım?
35 saat oynamama rağmen 32 Level'im.
Fallout 4 oynadınız mı?
Arkadaşlar ile ittifak kurabiliyor muyuz yani co-op tarzında oynanış imkanı sunuyor mu?
Bende başlamayı düşünüyorum önerir misiniz?
Fallout 4 den başlamınız öneririm 76 4 ün yanında çok sönük kalan bir oyun her anlamda.

Burada anlatılan en basit şeyler benim sorularımı iyi okursanız anlarsınız.
addicol bulamadım en sonunda birisiyle ticaret sonucu alabildim.
Kendi silahlarımızı yaratmak hiç efektif olmuyor çünkü görevlerden zaten legendary veriyor.
Mermi sıkıntısı çözülmüyor, üretmek için yeterli kaynak yok
Diyorum ki medx buffout yapma reçetesi nasıl bulabilirim siz diyorsunuz ki alışırsın karşim f4 oyna karşim sen önce f new vegas sağlam modlu hallerini oyna sonra gel konuş
new vegasa şimdi yeni mod geldi frontier diye , onun steama gelmesini bekliyorum gelsin ona harcarım vaktimi bu ne böyle

Gereksiz mesaj nedeniyle 3 günlük ceza aldığım için yazamadım.
  • Addictol'u tren istasyonlarındaki robot satıcılarda bulabilirsiniz.
  • 50 level'dan sonra kendi silahını yapmanın bir manası yok, oyunun amacı zaten legendary için grind yapmak. Bazı silahların ve zırhların legendary craft planları var, onları kendiniz craft edebilirsiniz. İlerleyen sezonlarda legendary craft her silah ve zırh için oyuna eklenecek.
  • Oyunda mermi sıkıntısı diye bir şey yok. Mermi yapmak için en önemli şey kurşun(lead) ve kurşun oyunda en kolay farm yapılan junk türü. The Lucky Hole Mine isimli maden ocağından Excavator power armor ile yüzlerce kurşunu tek seferde toplayabiliyorsun. Sonrasında ihtiyacın olan asit ise "A Colossal Problem" isimli etkinlikte öldürülen wendigo isimli yaratıkların üzerinden bolca toplanabiliyor.

Bana bunlarla gelin işte, Çok teşekkür ediyorum dediklerinizi yapıacağım , Craft ediyorum mermi fakat yetmiyor kaynakları bulamıyordum dediğiniz yerden loot yapıcam. Bir kaç sorum daha var
bir yerde legendary silahları bozup bir şeyler yapıyorduk onun nasıl yapıldığını ne işe yaradığını anlatabilir misiniz,
odun vs gibi malzemelerin lootunu nasıl yapacağız birde brahmin lootu yapmak istiyorum ribeye steak carry weight verdiği için bu mümkün mü

• İşinize yaramayacağını düşündüğünüz legendary eşyalarınızı yine her tren istasyonunda bulunan "legendary exchange machine" ile legendary scrip'e çevirebilirsiniz.
    FO76_Legendary_exchange_machine.png
  • Legendary scrip ile The Rusty Pick'te bulunan Purveyor Murmrgh isimli satıcıdan içerisinden legendary eşya çıkan kutular alabilirsiniz.
  • Oyunda odun toplamak için ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Bulduğun normal silahları herhangi bir tezgahta kırarsan odun ve çelik gibi malzemelere erişebilirsin. Uranium Fever isimli etkinlikte bolca silah bulabilirsin. Silahları kırmak ayrıca size o silahın modlarını öğretir. Silahları ve zırhları kırmadan önce scrapper perkini takmanızı tavsiye ederim.
    Fo76_Scrapper.png
  • +20 taşıma kapasitesi için bir şeyler yemek yerine kalıcı çözümlere yönelmen daha mantıklı. Deep pocketed modlu zırhlar, excavator power armor ve Grocer yükseltmesi yapılmış sırt çantası gibi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı