Wraith sitesi güvenilir mi?

ErenBzkrt53

Femtopat
Daha fazla  
Sadece burada buldum bu gamepadleri. Güvenilir mi? Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Aldım, bir sıkıntı çıktı, nasıl iade edeceğim? Hiçbir şey açılmadan kabul ediliyor sadece.

Site gayet güvenilir iade konusunda vesaire katı falan değiller. Bende 1.5 aylık shooter 3 kol vardı sıkıntı çıkardı diye mail attım ürünü yolladım birkaç gün içinde iadem yapıldı. Bende gittim Battle Axe Pro aldım.

Site gayet güvenilir iade konusunda vesaire katı falan değiller. Bende 1.5 aylık shooter 3 kol vardı sıkıntı çıkardı diye mail attım ürünü yolladım birkaç gün içinde iadem yapıldı. Bende gittim Battle Axe Pro aldım.

Ürün Wraith'e ulaştıktan kaç gün sonra iade gerçekleşti?
İade etmek istediğim sorunlu ATK Battle Axe Pro geçen pazartesi Wraith'e ulaştı. Ama hala tarafıma bir mail vb açıklama gelmedi.

Ürün Wraith'e ulaştıktan kaç gün sonra iade gerçekleşti?
İade etmek istediğim sorunlu ATK Battle Axe Pro geçen pazartesi Wraith'e ulaştı. Ama hala tarafıma bir mail vb açıklama gelmedi.

Benim iş biraz değişikti. Video ve resimlerle sorunu açıkladım ürünü yollayın dediler. Kargoyu verdikten 1-2 saat sonra iade/değişim kararı çıktı. Toplam süreç mailleşmeler falan 4-5 gün sürdü. Sizin sorununuza bağlı olarak 1-2 hafta sürebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı