3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #41 Shadow of War nerede?
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 4 Ekim 2022 #42 Total warhammer 2 Epic Games'in miş bir onu almadım bilgi için teşekkürler
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 4 Ekim 2022 #43 Vanga28 dedi: Shadow of Mordor'un onceki oyunu talep etmistim onu da almak için üye olup hesap mi bağlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları hesabını bağlayıp alıyorsun bazılarını kod girip alıyorsun bazı oyunlar da Amazon Gaming programına geliyor oradan indiriyorsun Steam'den indirir gibi.
Vanga28 dedi: Shadow of Mordor'un onceki oyunu talep etmistim onu da almak için üye olup hesap mi bağlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunları hesabını bağlayıp alıyorsun bazılarını kod girip alıyorsun bazı oyunlar da Amazon Gaming programına geliyor oradan indiriyorsun Steam'den indirir gibi.
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #44 Vanga28 dedi: Shadow of Mordor'un onceki oyunu talep etmistim onu da almak için üye olup hesap mi bağlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hesap bağlamıyorsun. Sana key veriyor belirtilen süreye kadar onu GOG'a tanımlaman gerekiyor. Redeem a code kısmından girip aktif etmen gerek. 308943 dedi: Shadow of War nerede? Genişletmek için tıkla... 5 ekimden itibaren alabileceksiniz. YouTube’da prime gaming kanalını takip edin.
Vanga28 dedi: Shadow of Mordor'un onceki oyunu talep etmistim onu da almak için üye olup hesap mi bağlamamız gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır hesap bağlamıyorsun. Sana key veriyor belirtilen süreye kadar onu GOG'a tanımlaman gerekiyor. Redeem a code kısmından girip aktif etmen gerek. 308943 dedi: Shadow of War nerede? Genişletmek için tıkla... 5 ekimden itibaren alabileceksiniz. YouTube’da prime gaming kanalını takip edin.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #45 jhnnwman dedi: Hayır hesap bağlamıyorsun. Sana key veriyor belirtilen süreye kadar onu GOG'a tanımlaman gerekiyor. Redeem a code kısmından girip aktif etmen gerek. 5 ekimden itibaren alabileceksiniz. YouTube’da prime gaming kanalını takip edin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
jhnnwman dedi: Hayır hesap bağlamıyorsun. Sana key veriyor belirtilen süreye kadar onu GOG'a tanımlaman gerekiyor. Redeem a code kısmından girip aktif etmen gerek. 5 ekimden itibaren alabileceksiniz. YouTube’da prime gaming kanalını takip edin. Genişletmek için tıkla... Sağ olun.
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #46 308943 dedi: Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 4 Ekim 2022 #47 Shadow of war Steam veya Epic key mi ? Ona göre Steam den birkaç dakika önce satın aldığım Middle Earth paketini iade edeceğim
Shadow of war Steam veya Epic key mi ? Ona göre Steam den birkaç dakika önce satın aldığım Middle Earth paketini iade edeceğim
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #48 RRaidyn dedi: Shadow of war Steam veya Epic key mi? Ona göre Steam'den birkaç dakika önce satın aldığım middle Earth paketini iade edeceğim Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. GOG üzerinden key veriliyor.
RRaidyn dedi: Shadow of war Steam veya Epic key mi? Ona göre Steam'den birkaç dakika önce satın aldığım middle Earth paketini iade edeceğim Genişletmek için tıkla... İkisi de değil. GOG üzerinden key veriliyor.
3 308943 Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.645 Çözümler 11 4 Ekim 2022 #49 RRaidyn dedi: Shadow of war Steam veya Epic key mi ? Ona göre Steam den birkaç dakika önce satın aldığım Middle Earth paketini iade edeceğim Genişletmek için tıkla... GOG olması gerek. Shadow of Mordor'u GOG'dan vermişlerdi.
RRaidyn dedi: Shadow of war Steam veya Epic key mi ? Ona göre Steam den birkaç dakika önce satın aldığım Middle Earth paketini iade edeceğim Genişletmek için tıkla... GOG olması gerek. Shadow of Mordor'u GOG'dan vermişlerdi.
yaschares Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 427 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #50 Bana hala shadow of war gelmedi.