f12wx
Hectopat
Eneba güvenilir bir site diye biliyorum ama satıcı mantığı ile satılıyorsa satıcı güvenilir midir bilemem. Zaten 15 TL, Eneba da sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Almak isteyen olabilir.
Adamın bütçesi bu kadar olabilir alan olur diye açtım dediğin mantıklı ama.Amazon prime 40 TL, fallout 76'ya ek olarak bir sürü güzel özellik var; bedava kargo, prime video vs. Bence alınmışken Amazon prime alınması daha mantıklı olur.
Adamın bütçesi bu kadar olabilir alan olur diye açtım dediğin mantıklı ama.
15 TL ile 40 TL arasında fark yok artık 2 ekmek geliyor. 15 TL veren 40 TL'de verir. Sene 2014'de değiliz aradaki 25 TL bir fark olsun. Ayrıca o fazladan 25 TL'ye Amazon ayrıca oyun ve film avantajı sunuyor. Bu arada bedava Amazon Prime kullanarak çaktıklari keyleri 15 TL'den yutturmaya çalışıyorlar bunlara para vermeyin.Adamın bütçesi bu kadar olabilir alan olur diye açtım dediğin mantıklı ama.
Amazon Prime 40 TL, Fallout 76'ya ek olarak bir sürü güzel özellik var; bedava kargo, Prime Video vs. bence alınmışken Amazon Prime alınması daha mantıklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.