Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2022 #1 Prime üzerinden Fallout 76 aldım ancak giremiyorum. Böyle bir hata veriyor. Doğrulama yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 8 Ekim 2022 #2 Oyunu hangi sürücüye kurdunuz? Bazilari C: sürücüsüne kurduktan sonra sorunun düzeldigini belirtmis. Artı 0 Eksi
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 8 Ekim 2022 #3 reptile dedi: Oyunu hangi sürücüye kurdunuz? Bazilari C: sürücüsüne kurduktan sonra sorunun düzeldigini belirtmis. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde işe yaramayanların sayısı çok. Sanırım zamanlık bir olay ve kapatıp açınca düzelenler olmuş. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Oyunu hangi sürücüye kurdunuz? Bazilari C: sürücüsüne kurduktan sonra sorunun düzeldigini belirtmis. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde işe yaramayanların sayısı çok. Sanırım zamanlık bir olay ve kapatıp açınca düzelenler olmuş.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 8 Ekim 2022 #4 Kapatip acmayi denediniz mi peki? Ise yaramadiysa digerini denersiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #5 reptile dedi: Oyunu hangi sürücüye kurdunuz? Bazilari C: sürücüsüne kurduktan sonra sorunun düzeldigini belirtmis. Genişletmek için tıkla... D sürücüsüne kurdum mecburen, C'de Windows kurulu. 391065 dedi: Bu şekilde işe yaramayanların sayısı çok. Sanırım zamanlık bir olay ve kapatıp açınca düzelenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yaptım. reptile dedi: Kapatip acmayi denediniz mi peki? Ise yaramadiysa digerini denersiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yaptım hocam. İşe yaramadı. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Oyunu hangi sürücüye kurdunuz? Bazilari C: sürücüsüne kurduktan sonra sorunun düzeldigini belirtmis. Genişletmek için tıkla... D sürücüsüne kurdum mecburen, C'de Windows kurulu. 391065 dedi: Bu şekilde işe yaramayanların sayısı çok. Sanırım zamanlık bir olay ve kapatıp açınca düzelenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yaptım. reptile dedi: Kapatip acmayi denediniz mi peki? Ise yaramadiysa digerini denersiniz. Genişletmek için tıkla... Oyunu aç kapa yaptım hocam. İşe yaramadı.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 8 Ekim 2022 #6 C: sürücüsünde hic mi yer yok? Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #7 reptile dedi: C: sürücüsünde hic mi yer yok? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Fallout 76'yı kuracak yer açamam. Artı 0 Eksi
reptile dedi: C: sürücüsünde hic mi yer yok? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Fallout 76'yı kuracak yer açamam.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 8 Ekim 2022 #8 Deneseydiniz en azindan ise yarayip yaramadigini ögrenmis olurduk. Artı 0 Eksi