Çözüldü Fallout New Vegas "does not appear to be installed and the installer could not be found" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ALP2004

Hectopat
Neden olduğunu çözemedim. Launcerdaki bazı butonlar aktif değildi ve gene bunu vermişti. Sonra şu tutorialı takip ettim "

" Ve iki buton çalışır hale geldi ancak başka bir sorun var. Bu sefer play butonuna bastığımda aynı hatayı verdi.

Screenshot_244.png

Screenshot_245.png

Buradan sonra nasıl bir yol izleyeceğimi bulamadım. Yardım ederseniz sevineceğim.

Çözüm
Şimdi, durum şu ki yabancı forumlara baktığımda üç farklı. İni dosyası olması gerektiğinden bahsediyorlar. Başta yaşadığım ilk hata "unable to find ini file" hatası olmuştu. Bilgisayarda ini dosyalarını arattığımda Fallout.ini dosyasının eksik olduğunu, Fallout.deufault.İni dosyasının oyun açıldığında oluşturulduğunu fark ettim. Bunun yanında bu dosyaların yerlerini öğrendim ve o konumlara gittiğimda üstte yazdığım olaydan bir fark olmadığını fark ettim. Şimdiki hedef Fallout.ini dosyasının nasıl yapılacağını çözmek.

Çözümü buldum. Aslında olay en başından beri çözülmüş, linkini attığım rehber sayesinde. Tek eksik regedite fallout.exe'nin konumunu eklerken en sona ters eğik çizgi koymamaktan dolayıymış. Sonrasında oyun her şeyi algıladı ve şimdi de açıldı.
İlk iş doğrulama yapın. Eksik bir şey varsa bulsun. Çözülmez ise rapor:

İlk iş doğrulama yapın. Eksik bir şey varsa bulsun. Çözülmez ise rapor:

Sanırım yapabilmiş olmam lazım, buradan paylaşacağım galiba ilk kez yapıyorum çünkü. :D

Windows Update altındaki güncellemeleri yapın, eski bir sürüm kullanıyorsunuz.

Ayrıca, Launcher için değil de oyunun kendi .exe'si için rapor alın bakalım.

''FalloutNV.exe''

Varsayılan konumunun şurası olması lazım:

E:\SteamLibrary\steamapps\common\Fallout New Vegas\FalloutNV.exe

Güncellemeyi yakın zamanda yapacağım destek için teşekkürler şimdiden. İkinci kez orijinal .exe ile yaptım.

Hemen yenisi geldi arkadaki uygulamalar kapandı ve tekrardan yapıldı.

Artı -1 Eksi
Şimdi, durum şu ki yabancı forumlara baktığımda üç farklı. İni dosyası olması gerektiğinden bahsediyorlar. Başta yaşadığım ilk hata "unable to find ini file" hatası olmuştu. Bilgisayarda ini dosyalarını arattığımda Fallout.ini dosyasının eksik olduğunu, Fallout.deufault.İni dosyasının oyun açıldığında oluşturulduğunu fark ettim. Bunun yanında bu dosyaların yerlerini öğrendim ve o konumlara gittiğimda üstte yazdığım olaydan bir fark olmadığını fark ettim. Şimdiki hedef Fallout.ini dosyasının nasıl yapılacağını çözmek.

Çözümü buldum. Aslında olay en başından beri çözülmüş, linkini attığım rehber sayesinde. Tek eksik regedite fallout.exe'nin konumunu eklerken en sona ters eğik çizgi koymamaktan dolayıymış. Sonrasında oyun her şeyi algıladı ve şimdi de açıldı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı