Fallout New Vegas kayıt almıyor

Thenarys

Centipat
Daha fazla  
Oyunun başında oto Save alıyor ama sonrasında almıyor yardım lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun başında oto Save alıyor ama sonrasında almıyor yardım lütfen

Türkçe yama kurduysanız oyunun dosyalarını etkilemiş olabilir, dosyaları doğrulayıp denemenizi öneririm. Yöntem olmazsa bir önceki Save'inizi silip yeniden deneyin.
Gene olmazsa C:\Users\"USERNAME"\Documents\My Games\FalloutNV\Saves\ bu yerden birkaç Save dosyası sil, 100'den fazla Save almıyor oyun nedense.
Ayrıca autosave kapatmanı öneririm.

Sorun o zaten hiçbir şekilde save alamıyorum
Ben bol miktarda mod yükleyip türkçe yama kurmama rağmen problem yaşamamıştım.Hatta modlarken referans aldığım videoyu da paylaşayım.Biraz zahmetli ama daha grafiksel anlamda daha oynanabilir hale getiriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözümünüzü deneyeceğim. Bir de oyun menüsünde ayar yaparken aygıt algılanmadı ayarlar kaydedilmeyecek hatası veriyor bu neye dayalı acaba?

Çözümünüzü deneyeceğim. Bir de oyun menüsünde ayar yaparken aygıt algılanmadı ayarlar kaydedilmeyecek hatası veriyor bu neye dayalı acaba?

Oyun motoruyla alakalıydı sanırsam, onun için birkaç fix modu vardı. Oyunu oynayalı bayağı olduğu için çoğu sorunu unuttum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…