Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TahaCanYuksek

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle oyunum Epic'te ve Ultimate Edition'u ücretsiz verdiğinde kütüphaneme eklemiştim, yani eksik DLC falan yok. Türkçe yamayı kurduğumu görüyorum ana menüde Türkçe çeviri ve çeviriyi yapan kişinin adı yazıyor ama oyun Türkçeleşmiyor. Oyun açılmadan önceki Launcher'da data Files'tan neleri seçeceğimi tam bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Bu arada yamayı indirdiğimde Dead money DLC'si falan TR uzantısıyla var ama 2 tane DLC'nin yoktu onlarda Türkçe değil mi, yani yama oyunun bütün içeriklerini türkçeleştiriyor değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yamayı kurduğunda oyun doğru sıraya almıştır.

Yok mod Manager kurmadan önce de yine yamayı kurup denedim olmamıştı, Manager'ı kurunca o data Files'ta aktifleştirdiğim dosyalar aktifleşmemiş şekilde duruyordu, muhtemelen onu Manager kurmadanda oyun dosyalarından aktifleştirmenin yolu vardır, ama o data files kısmı Manager kurmadan işe yaramıyor gibi bir şey. Sağ olun bu arada 275 kişi gördü 2 kişi cevap verdi anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…