Axist2 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 22 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2025 #1 Fallout New Vegas oynarken eşya ekleme hilesi olan "player.additem" hilesini yazmaya çalışırken aradaki noktayı bir türlü yazamadım klavyede nokta tuşuna falan da basmama rağmen olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
Fallout New Vegas oynarken eşya ekleme hilesi olan "player.additem" hilesini yazmaya çalışırken aradaki noktayı bir türlü yazamadım klavyede nokta tuşuna falan da basmama rağmen olmadı yardımcı olursanız sevinirim.
demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 821 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #2 Windows üzerinden İngilizce klavye seçip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Axist2 Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 22 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Şubat 2025 #3 demirdrgn dedi: Windows üzerinden İngilizce klavye seçip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis çoktan yapmıştım yine de sağ olasın. İngilizce klavyede nokta harfi ç harfine denk geliyordu oradan yapmıştım. Artı 0 Eksi
demirdrgn dedi: Windows üzerinden İngilizce klavye seçip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Reis çoktan yapmıştım yine de sağ olasın. İngilizce klavyede nokta harfi ç harfine denk geliyordu oradan yapmıştım.