Çözüldü Fallout New Vegas'ta yanlışlıkla Broc çiçeği yenilince ne yapılmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omrrarici

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-RTX 4070
-RYZEN 5 5600
-16 GB RAM
-A520M K V2
İlk görevi yaparken bir kadın kamp ateşinin olduğu yere broc bitkisi ile xander bitkisini getirmemi istedi. Ben de canım dolsun diye hızlıca bir şeyler yerken yanlışlıkla broc bitkisini yedim. Mezarlığa geri gittim ama bulamadım. Ne yapacağım bilmiyorum. Tekrar başlamak istemiyorum bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Çözüm
Hocam arkadaşın dediği yere bir bakın. Olmadı önce ki bir kayıt dosyasını yüklemeyi deneyin.
Son çare konsol ile alın;
player.additem 0013b2ba 1
konsolda . yazamıyorum noktaya basınca / işareti çıkıyorum ctrl+v de olmadı nasıl yapıcam . yı.

Konsolda CTRL+v için mod yapmışlar onu kurayım en iyisi sonra da konsoldan alırım teşekkür ederim yardımlarınız için.

konsolda . yazamıyorum noktaya basınca / işareti çıkıyorum ctrl+v de olmadı nasıl yapıcam . yı.
Nokta yazmak için "Ç" harfine basın hocam. İngilizce klavye olarak çalışıyor sanırım. Bu arada Fallout New Vegas ile ilgili diğer konulara etiketleyebilirsiniz, her şeyi bilmesem de yardımcı olmaya çalışırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı