Fallout Shelter'da İşçiler Nasıl Mutlu Edilir?

AnadoluFPS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar oyunu dün gece kurdum. Ve bir iş planı yaptım. Vardiyalı çalıştırıyorum işçilerimi. 1-2 saat çalıştırıp dinlendiriyorum. Hala mutsuzlar. Bir türlü yüzleri gülmüyor. Suyu, gıdayı da habire tüketmeyi biliyorlar ama. Bunları nasıl mutlu ederim? Benden rahatlar vallahi.

Screenshot_2015-08-14-19-26-12.png

işçileri özellikleriyle ilgili bölümlü odalara koymaya özen göster. Dinlenmeleri gerekmiyo şayet kendilerine uygun iştelerse. Mutsuz olan işçilerin olduğu odalara yakınlaşıp neler dediklerine bak. Bu bi ipucu verebilir sana onları nereye koyman gerektiğiyle ilgili. Bir de living quarters a bir bayan bir erkek koyarak bebek yaptırmaya çalış. Emin ol sonunda mutlu oluyolar :D

Hocam çok yanlış yapmışsınız. Baksanıza yemek ve suyunuz yok, işçileriniz hastalıktan ölürler yakında. Onları sürekli çalıştırmanız lazım ki yemek ve su üretsinler. Ben sadece arada çocuk yapmaları için oturma odasına alıyorum, onun dışında hep çalışıyorlar. Genel mutluluk da %93.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı