Fallout tarzı oyun önerisi

IIkayraII

Centipat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta belirtim gibi 1-2 ay önce Control oyununu edindim ancak oyuna hiç giremedim ve kısmı açık dünyası çok bunaltıcı geldi. Oyuna olan bakış açımı değiştirebilecek bir öneriniz var mı? Bir de Fallout, outher world tarzı RPG ağırlıklı TPS veya FPS, çok da adı duyulmamış oyun önerebilecek var mı?

Merhaba başlıkta belirtim gibi 1-2 ay önce Control oyununu edindim ancak oyuna hiç giremedim ve kısmı açık dünyası çok bunaltıcı geldi. Oyuna olan bakış açımı değiştirebilecek bir öneriniz var mı? Bir de Fallout, outher world tarzı RPG ağırlıklı TPS veya FPS, çok da adı duyulmamış oyun önerebilecek var mı?

Grafikleri eski ama gothic serisi oynamıştım Fallout New Vegas %100 bitirdikten sonra iyiydi göz atamanı öneririm.

Fallout New Vegas'ta ki diyalog deneyimin benzerini sunan ve çok kral bir oyun olan ama orta çağda geçen Dragon Age Origins öneririm.
Diyalog seçimleri ile olaylara: A, B, C, D şeklinde seçimler sunabilen bir oyun.
Seçtiğiniz ırka görede senaryolar değişebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı