Merhaba, MSI MAG force 100R kasaya sahibim. Anakartım MSI B450M'a Pro Max. Anakartımda sysfan1 cpufan1 olarak iki fan çıkışı mevcut. Kasamda ise egzoz fanıyla beraber 3 fan mevcut. Egzoz fanını sysfan1 bağladığım zaman kasamda ki 2 fanı bağlayamıyorum bunun için önerileriniz nelerdir? Kasa fanı çıkışları 4pinli.
Fan Çoklayıcı 4pin IDE Molex to 4-Port 3Pin/4Pin en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Fan Çoklayıcı 4pin IDE Molex to 4-Port 3Pin/4Pin incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
4 Pin Fan Power Güç Elektrik Soketi Çoklayıcı Kablo - 10cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bundan 2 adet alabilirsiniz. Tek pine 5 adet fandan fazla bağlamanızı tavsiye etmem. Bu şekilde hızları da kontrol edebilirsiniz.
4 Pin Fan Power Güç Elektrik Soketi Çoklayıcı Kablo - 10cm en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Bundan 2 adet alabilirsiniz. Tek pine 5 adet fandan fazla bağlamanızı tavsiye etmem. Bu şekilde hızları da kontrol edebilirsiniz.
Nasıl yani? Bu arada, linkte verdiğim ürün kalitesiz. Size o türden bir ürün almanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Linkteki üründe 1 tane 4 pinden 2 tane 4 pine çeviriyor. Siz ondan iki tane alıp bir tanesinin ucuna diğeri bağlayacaksınız. Böylece 3 adet 4 pinli fan olacak.
Nasıl yani? Bu arada, linkte verdiğim ürün kalitesiz. Size o türden bir ürün almanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Linkteki üründe 1 tane 4 pinden 2 tane 4 pine çeviriyor. Siz ondan iki tane alıp bir tanesinin ucuna diğeri bağlayacaksınız. Böylece 3 adet 4 pinli fan olacak.
Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ürünü aldım hocam.
Ek olarak Jpf2 mevcut anakartta 4pin'e sahip ona takarsam bir sorun olur mu? Denemesine taktım çalıştı ancak ne olur ne olmaz diye geri çektim.
Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ürünü aldım hocam.
Ek olarak Jpf2 mevcut anakartta 4pin'e sahip ona takarsam bir sorun olur mu? Denemesine taktım çalıştı ancak ne olur ne olmaz diye geri çektim.
Merhaba, eski bir kasam var. Anakart üzerinde 4 pin 12Volt'luk bir erkek port var. Ben bu Port'a fan çoklayıcı kablo takmalı mıyım? Yoksa Molex ile mi bu işlemi yapmalıyım? Bir de 3 pin bir fanı 4 pin erkek bir Port'a takarsam sorun çıkar mı? Şimdiden teşekkür ederim