Fan çoğaltma

SefaK.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, MSI MAG force 100R kasaya sahibim. Anakartım MSI B450M'a Pro Max. Anakartımda sysfan1 cpufan1 olarak iki fan çıkışı mevcut. Kasamda ise egzoz fanıyla beraber 3 fan mevcut. Egzoz fanını sysfan1 bağladığım zaman kasamda ki 2 fanı bağlayamıyorum bunun için önerileriniz nelerdir? Kasa fanı çıkışları 4pinli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızda başka çıkış olmadığına emin misiniz?
Bundan 2 adet alabilirsiniz. Tek pine 5 adet fandan fazla bağlamanızı tavsiye etmem. Bu şekilde hızları da kontrol edebilirsiniz.

Anakartınızda başka çıkış olmadığına emin misiniz?
Bundan 2 adet alabilirsiniz. Tek pine 5 adet fandan fazla bağlamanızı tavsiye etmem. Bu şekilde hızları da kontrol edebilirsiniz.

Ürünü sipariş ettim, biri 4 pinli diğeri 3 pinli fakat fan çıkışlarının hepsi 4 pinli bir sorun olur mu 3 pin‘e bağlarsam?

Ürünü sipariş ettim, biri 4 pinli diğeri 3 pinli fakat fan çıkışlarının hepsi 4 pinli bir sorun olur mu 3 pin‘e bağlarsam?
Nasıl yani? Bu arada, linkte verdiğim ürün kalitesiz. Size o türden bir ürün almanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Linkteki üründe 1 tane 4 pinden 2 tane 4 pine çeviriyor. Siz ondan iki tane alıp bir tanesinin ucuna diğeri bağlayacaksınız. Böylece 3 adet 4 pinli fan olacak.

Nasıl yani? Bu arada, linkte verdiğim ürün kalitesiz. Size o türden bir ürün almanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum. Linkteki üründe 1 tane 4 pinden 2 tane 4 pine çeviriyor. Siz ondan iki tane alıp bir tanesinin ucuna diğeri bağlayacaksınız. Böylece 3 adet 4 pinli fan olacak.

Bu ürünü aldım hocam.
Ek olarak Jpf2 mevcut anakartta 4pin'e sahip ona takarsam bir sorun olur mu? Denemesine taktım çalıştı ancak ne olur ne olmaz diye geri çektim.

Son düzenleme:

Bu ürünü aldım hocam.
Ek olarak Jpf2 mevcut anakartta 4pin'e sahip ona takarsam bir sorun olur mu? Denemesine taktım çalıştı ancak ne olur ne olmaz diye geri çektim.
Bilmiyorum hocam, ben fanları bir pine bağlayıp uzatmalarından birbirine bağlıyorum, bu konular fazla karışık geliyor bana.

Merhaba, eski bir kasam var. Anakart üzerinde 4 pin 12Volt'luk bir erkek port var. Ben bu Port'a fan çoklayıcı kablo takmalı mıyım? Yoksa Molex ile mi bu işlemi yapmalıyım? Bir de 3 pin bir fanı 4 pin erkek bir Port'a takarsam sorun çıkar mı? Şimdiden teşekkür ederim:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00