Fan çoklayıcı önerisi

@atlaas Hocam tekrar merhaba, kontrolcüyü henüz almadım şu an fanları çoklayıcı ile anakart üzerinden kullanıyorum ve böyle olunca PC açılışında birkaç saniye %100 hızda çalışıp normale dönüyorlar ve bu beni rahatsız ediyor. Kontrolcüye bağlıyken nasıl oluyor acaba?
Merhaba önemli değil, kontrolcüye bağlıyken de bende aynı şekilde oluyor. Bir saniye falan yüzde yüz oluyor daha sonra benim ayarıma geliyor hemen.

@atlaas Tekrardan merhaba hocam :D Anca alabildim kontrolcüyü. Montaj kısmını hallettim. Argb kısmında sorun yok fakat fanların hızını ayarlama kısmını halledemedim. Çok hızlı çalışıyor fanlar, nasıl hızlarını düşürebilirim? Kademe kademe ayarlayamıyor muyuz?

@atlaas Tekrardan merhaba hocam :D Anca alabildim kontrolcüyü. Montaj kısmını hallettim. Argb kısmında sorun yok fakat fanların hızını ayarlama kısmını halledemedim. Çok hızlı çalışıyor fanlar, nasıl hızlarını düşürebilirim? Kademe kademe ayarlayamıyor muyuz?
BIOS'a girerek fan pinini nereye taktıysan orayı seç ve oradan ayarla, tüm fanlar tek bir ayar üzerinden işler. Ayrıştırma şansın yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı