Dostum fanın yönü doğru. İkisi birbirine üflemiyor.
İkisi de birbirine üflüyor hocam o yüzden yararı olmaz zararı olur. Ekran kartına zarar vermez demek istediğim boşuna bir fan döner.
Dostum fanın yönü doğru. İkisi birbirine üflemiyor.
Dostum birbirine üflemiyorlar. Şu görsele bak örnek olarak. Şu an ekran kartı ve fan bu şekilde duruyor. İkisi birbirine üflemiyor. Öndeki havayı çekiyor arkaya itiyor arkadaki de itilen havayı çekiyor o da arkaya bırakıyor. Sistem aynen böyle işliyor.İkisi de birbirine üflüyor hocam o yüzden yararı olmaz zararı olur. Ekran kartına zarar vermez demek istediğim boşuna bir fan döner.
Ama sizin yazdıklarınız gayet komikti.@Akif9748 bi doktora görün kardeşim, bizim burda komik olmayan şeye gülene d**i derler.
Benimle aynı şeyi diyecek.@Enes3078
Büyüklerimizi etiketleyelim bide onlar baksın ne dersiniz.
İkisi de birbirine üflüyor hocam o yüzden yararı olmaz zararı olur. Ekran kartına zarar vermez demek istediğim boşuna bir fan döner.
Teknik olarak açıklasana bana. Nasıl oluyormuş o iş?İkisi de birbirine üflüyor hocam o yüzden yararı olmaz zararı olur. Ekran kartına zarar vermez demek istediğim boşuna bir fan döner.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.