Fanı temizlemek birincil çözümdür. Ayrıca bir bilgisayar fanı 20 saniyeden uzun bir süre boyunca yüksek sesle döndüğünde fan ile ilgili bir sorun olabilir ya da bilgisayar aşırı ısınıyor olabilir. Güç ayarlarını yap, bilgisayarın birkaç dakika soğumasına izin ver. Gelişmiş güç ayarlarından işlemci güç yönetimini %85 civarlarına çekersen işlemcine gelen aşırı yükü azaltmış olursun.Arkadaşlar yazın Cooler Master ve sessiz Corsair RGB fan alacağım. Alana kadar bir çözüm yolu bulmam gerek fanlar başımı zonglatıyor resmen nasıl sesi düşürebilirim?
Corsair rgb yerine bequite'ın fanlarını alırsanız daha iyi olurArkadaşlar yazın Cooler Master ve sessiz Corsair RGB fan alacağım. Alana kadar bir çözüm yolu bulmam gerek fanlar başımı zonglatıyor resmen nasıl sesi düşürebilirim?
Maalesef monteli metal mesh cıkmıyor kasayı yan yatırarak yapsam bir sorun olur muMotoru sıkıntılı ise bir damla motor yağı damlatabilirsiniz.
Kirli ise temizleyin.
bilgisayarın içi leşHocam benim çalıştığım yerde kontak sprey sıkarak fanı baya sessiz hale getiriyorlar. Fakat eğer fan temiz olmasına rağmen o sesi çıkarıyorsa bu yöntem işe yaramaz.
öneriniz için teşekkürler dikkate alacağımCorsair rgb yerine bequite'ın fanlarını alırsanız daha iyi olur
dediğim gibi maalesef monteli çıkartmak için baktım ama bir yol bulamadım dık bır şekilde tutarsam kasayı büyük ihtimalle mesh kısmı kırılır.Fanlar genellikle göbeklerinden çıkabilen türdendir, göbeğine motor yağı sürerseniz daha iyi olur. Cooler Master Fan konusunda berbattır, sakın almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.