Fan hızı ideal mi?

Daha fazla  
Kendi oluşturduğım kasa fan hızı böyle çok mu kötü? Veya önerebileceğiniz ayar var mı?

Dosya Ekleri

• 1608149283610420160937843676608.jpg
    1608149283610420160937843676608.jpg
    206,9 KB · Görüntüleme: 102
100%'e 100 derecede değil de 75-80 derece gibi sıcaklıklarda ulaşırsa daha iyi olur.

Ek olarak 55%'nin altına inmiyor mu? Mesela 27 derecedeykenki çalışma hızının 52 dereceykenki hızla aynı olması bana çok mantıklı gelmedi, sıcaklık düştükçe daha fazla düşerse daha da sessiz olabilir.

Tabii kasa fanı bu, işlemci fanı gibi çok büyük bir önemi yok ama sonuçta hava akışı için bunu düzgün ayarlamak da iyi olur.

100%'e 100 derecede değil de 75-80 derece gibi sıcaklıklarda ulaşırsa daha iyi olur.

Ek olarak 55%'nin altına inmiyor mu? Mesela 27 derecedeykenki çalışma hızının 52 dereceykenki hızla aynı olması bana çok mantıklı gelmedi, sıcaklık düştükçe daha fazla düşerse daha da sessiz olabilir.

Tabii kasa fanı bu, işlemci fanı gibi çok büyük bir önemi yok ama sonuçta hava akışı için bunu düzgün ayarlamak da iyi olur.
Evet inmiyor altına. Ne yapmam gerek.

Hocam PWM mi seçmem lazım DC mi? Ve arka egzoz fan yavaş dönüyor. Önerebileceğiniz bir şey var mı? Kasa sessiz çalışmasını istiyorum arka fan hızlı çalışsın yeter.
Kötü değil ama doğrusal artan grafikte olması daha uygun olur böylece ani fan sesi rahatsız etmez. Kasa fanı olduğu için çok kritik bir değeri de yok aslında. Nasıl uygun görürsen artık.

Nasıl yapabilirim hocam. Hem sessiz hem de serin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı