Fan Hızı Kontrol Programı

• Konuyu başlatan PCManyaQı
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 115.550
Laptoplarda eğer biliyorsanız fanın + kablosunu USB'lerin birisinin +sına baglayın. Fan en yüksek devirde döner ama o USB'de telefon vs şarj edemesiniz. Eğer bilmiyorsanız kesinlikle açmayın ve yapmaya çalışmayın. Ben sorumlusu değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bilgisayarım Excalibur G770 ve onun Control Center diye bir yazılımı var onu kullanıyorum fanları maxlama kısayolum ise FN 1 ama harici klavyede işe yaramıyor. (Bu yazıyı okuduktan sonra fn+1 basın belki sizde de öyle bir yazılım vardır)

Speed fan, burada da belirttiğim gibi hiçbir işe yaramayan gereksiz bir program. Fan kontrolünü de sadece milattan kalma sistemlerde yapabiliyor. Laptoplarda bunu yapamıyor maalesef. Laptoplar için fan kontrolü yok arkadaşlar. Bunu unutun. Laptop üreticileri fon kontrolü için gerekli adresleri kimse ile paylaşmıyor. Kimse de böyle bir program yapmak istemiyor çünkü bu kontrol adreslerini tek tek bulmaları gerekecek ve binlerce ürünle uyumlu bir fan kontrol yazılımı yapmak da imkansız.

HWInfo var ama onun da desteklediği cihaz sayısı çok kısıtlı.
yalan bilgi notebook fan kontrol diye bir program var dc den yazın bana hemen dönüş yaparım Laptoplar/Nptebookların Fanını kontrol etmek için ideal 7 senelik AsusK55VD Notebook um var çalışıyor 1 senedir kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı