B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 18 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba yeni RGB fan aldım bana yavaş dönüyorlar gibi geliyor. Bunların hızını nasıl artirabilirim veya otomatikte kalması daha mı iyi? Dosya Ekleri IMG_20211218_235341.jpg 53,2 KB · Görüntüleme: 95 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021
Arkadaşlar merhaba yeni RGB fan aldım bana yavaş dönüyorlar gibi geliyor. Bunların hızını nasıl artirabilirim veya otomatikte kalması daha mı iyi?
KS KS B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #11 MUHAMMEDALİ66 dedi: BIOS'a girin. Chasis fan Q Control kısmından PWM'ye alın. Fanlar anakarta mı bağlı? Kasanın fan kontrolcüsüne mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Fanları yeni aldım kontrolcüye bağlı fanlar. Artı 0 Eksi
MUHAMMEDALİ66 dedi: BIOS'a girin. Chasis fan Q Control kısmından PWM'ye alın. Fanlar anakarta mı bağlı? Kasanın fan kontrolcüsüne mi bağlı? Genişletmek için tıkla... Fanları yeni aldım kontrolcüye bağlı fanlar.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 886 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 19 Aralık 2021 #12 barisjk7 dedi: Fanları yeni aldım kontrolcüye bağlı fanlar. Genişletmek için tıkla... Tamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller. Artı 0 Eksi
barisjk7 dedi: Fanları yeni aldım kontrolcüye bağlı fanlar. Genişletmek için tıkla... Tamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #13 barisjk7 dedi: Arkadaşlar merhaba yeni RGB fan aldım bana yavaş dönüyorlar gibi geliyor. Bunların hızını nasıl artirabilirim veya otomatikte kalması daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Fan modelini atar mısınız? Artı 0 Eksi
barisjk7 dedi: Arkadaşlar merhaba yeni RGB fan aldım bana yavaş dönüyorlar gibi geliyor. Bunların hızını nasıl artirabilirim veya otomatikte kalması daha mı iyi? Genişletmek için tıkla... Fan modelini atar mısınız?
KS KS B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #14 LuNİZz 1989 dedi: Fan modelini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun MUHAMMEDALİ66 dedi: Tamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller. Genişletmek için tıkla... Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadım Dosya Ekleri Screenshot_2021-12-19-11-03-34-548_trendyol.com.jpg 44,6 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
LuNİZz 1989 dedi: Fan modelini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun MUHAMMEDALİ66 dedi: Tamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller. Genişletmek için tıkla... Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadım
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 886 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 19 Aralık 2021 #15 barisjk7 dedi: Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadım Genişletmek için tıkla... Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır. Artı 0 Eksi
barisjk7 dedi: Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadım Genişletmek için tıkla... Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır.
KS KS B barisjk7 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 1 19 Aralık 2021 #16 MUHAMMEDALİ66 dedi: Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır. Genişletmek için tıkla... Speed + - yazan yerlere basınca LED'lerini hızı artıyor ve yavaşlıyor. Dosya Ekleri IMG_20211219_160836.jpg 91,1 KB · Görüntüleme: 48 Artı 0 Eksi
MUHAMMEDALİ66 dedi: Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır. Genişletmek için tıkla... Speed + - yazan yerlere basınca LED'lerini hızı artıyor ve yavaşlıyor.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 886 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 19 Aralık 2021 #17 barisjk7 dedi: Speed + - yazan yerlere basınca LED'lerini hızı artıyor ve yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanma klavuzu var mı? Kasanın ya da fanların içinden çıkmadı mı? Artı 0 Eksi
barisjk7 dedi: Speed + - yazan yerlere basınca LED'lerini hızı artıyor ve yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanma klavuzu var mı? Kasanın ya da fanların içinden çıkmadı mı?