BIOS'a girin. Chasis fan Q Control kısmından PWM'ye alın. Fanlar anakarta mı bağlı? Kasanın fan kontrolcüsüne mi bağlı?
Tamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller.Fanları yeni aldım kontrolcüye bağlı fanlar.
Arkadaşlar merhaba yeni RGB fan aldım bana yavaş dönüyorlar gibi geliyor. Bunların hızını nasıl artirabilirim veya otomatikte kalması daha mı iyi?
BuyrunFan modelini atar mısınız?
Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadımTamam. Kasanın üstündeki kontrolcüden kontrol edebilirsin fanları. Ai Suite ile kontrol edemezsin fanları. Çünkü fanlar anakarta bağlı değiller.
Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır.Kumandası var ordan kontrol ediyorum fakat kumandada fan hızı ayarını bulamadım
Kumandanın resmini atın. İllaki fan hızı ayarlama tuşu vardır.
Kullanma klavuzu var mı? Kasanın ya da fanların içinden çıkmadı mı?Speed + - yazan yerlere basınca LED'lerini hızı artıyor ve yavaşlıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.