Fan hızını nasıl ayarlarız?

erayisteya

Picopat
Kek günü
Katılım
17 Mart 2024
Mesajlar
105
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium g620 2.6 GHz Nvidia geforce 210 4 GB Ram
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı
Nvidia GeForce 210
Anakart
gigabyte H61M-S2-B3
İşlemci
İntel Pentium g620
Eski bir sisteme sahibim, fan çok sesli çalışıyor(boşta bile aynı) otomatiğe almak istiyorum fakat alamiyorum SpeedFan gibi programları da denedim ne yapabilirim?
 
ekran kartının markası nedir? uygulama uzerınden yapabılırsiz. Özellıkle ekran kartınızın uygulaması yoksa msi afterburner uygulasmında da yapabılırsınız.
 
Ekran kartının markası nedir? Uygulama uzerınden yapabılırsiz. Özellıkle ekran kartınızın uygulaması yoksa MSI Afterburner uygulasmında da yapabılırsınız.

MSI Afterburner'dan ayarliyamiyorum ekrank artı modelini üstte zaten verdim.
 
hi levelin bu modelinde 2 pinli fan kullanılmış. 2 pinli fanlarda hız ayarı yapamazsınız. Bence en mantıklı çözüm uzerındeki fanı ve plastık korumayı çıkarıp herhangi bir fanı plastık kelepceyle sotuma bloguna sabıtleyebılırsınız. Hem fanın kablosunu anakarta takarak hız ayarını yapabılırsıniz. Örnek olması için link ekledım
 
Hi-Level'in bu modelinde 2 pinli fan kullanılmış. 2 pinli fanlarda hız ayarı yapamazsınız. Bence en mantıklı çözüm uzerındeki fanı ve plastık korumayı çıkarıp herhangi bir fanı plastık kelepceyle sotuma bloguna sabıtleyebılırsınız. Hem fanın kablosunu anakarta takarak hız ayarını yapabılırsıniz. Örnek olması için link ekledım.

Hocam ses ekran kartından gelmiyor yalnız(muhtemel), arka fandan geliyor.
 

Geri
Yukarı