Fan Hızlandırma için Program Önerisi

Fanı molex kablosu ile maksimum hıza getirebilirsiniz. Onun dışında fanın içindeki çip ne kadar hıza çıkartabiliyorsa onun üzerine çıkartamazsınız.

HWinfo indirip sensors penceresinden fan logosuna tıklayarak fanınızı ayarlayabilirsiniz. Oyun ve render yaparken maksimuma alıp, bunun dışında fabrikasyon ayarlarına bırakmanızı tavsiye ederim.

Fan hızlandırmak istiyorum. Öyle bir program var mı?
Bilgisayar derken sanırım dizüstü bilgisayarınız var. Marka modelini söyler misiniz üretim tarihine falan bakalım eğer 3pinli bir fansa değiştiremezsiniz çünkü.

Speedfan önerimdir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyerek yapabilirsin

Speed fan işe yaramıyor diye biliyorum. Dizüstü değil masaüstü bilgisayarım var. Hwinfo denedim fan kısmı gözükmüyor. molex kablosunu nerden bulabilirim. Aslında fanı hızlandırma nedenim overclock yaparken donanımı çok fazla ısındırdığı için fanımı hızlandırmam gerek. Yada MSİ afterburner kullansam olur mu

Son düzenleme:
Usta galiba gerçeklere algını kapattın. Bilgisayar fanın 3 pin ise istediğin programı indir. O fan hızını ayarlayamazsın.

Fan hızı için MSI AfterBurner tercih edebilirsin. Genelde ekran kartı için bu öneriliyor ayrıca "eğer"lide yapabiliyorsunuz örneğin eğer 65 dereceye gelirse fanın yüzde 80i çalışsın v.b şu dipnotuda bırakayım bana sorarsan akıllı kasa mid tower al bütün fanlarına rahatça müdahale etmen en sağlıklısı.

Fanı 3 pinli ise işe yaramayacak bu söylediğin biliyorsun değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…