Furkan.3310
Hectopat
Fan hızlandırmak istiyorum. Öyle bir program var mı?
Bilgisayar derken sanırım dizüstü bilgisayarınız var. Marka modelini söyler misiniz üretim tarihine falan bakalım eğer 3pinli bir fansa değiştiremezsiniz çünkü.Fan hızlandırmak istiyorum. Öyle bir program var mı?
Usta galiba gerçeklere algını kapattın. Bilgisayar fanın 3 pin ise istediğin programı indir. O fan hızını ayarlayamazsın.Speed fan işe yaramıyor diye biliyorum. Dizüstü değil masaüstü bilgisayarım var. Hwinfo denedim fan kısmı gözükmüyor. molex kablosunu nerden bulabilirim. Aslında fanı hızlandırma nedenim overclock yaparken donanımı çok fazla ısındırdığı için fanımı hızlandırmam gerek. Yada MSİ afterburner kullansam olur mu
TmUsta galiba gerçeklere algını kapattın. Bilgisayar fanın 3 pin ise istediğin programı indir. O fan hızını ayarlayamazsın.
Fanı 3 pinli ise işe yaramayacak bu söylediğin biliyorsun değil mi ?Fan hızı için MSI AfterBurner tercih edebilirsin. Genelde ekran kartı için bu öneriliyor ayrıca "eğer"lide yapabiliyorsunuz örneğin eğer 65 dereceye gelirse fanın yüzde 80i çalışsın v.b şu dipnotuda bırakayım bana sorarsan akıllı kasa mid tower al bütün fanlarına rahatça müdahale etmen en sağlıklısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.