Fan hızlarım da bir gariplik mi var?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar, Corsair Carbide Spec Delta RGB model kasa sahibiyim. Bana her zaman en üstte ki fan yavaş dönüyor gibi geliyor idi ama fazla aldırmıyordum. Son zamanlar da çok gözüm çarpmaya başladı ve bios ayarlarımdan fan hızlarımı düzenlemeye girdim. CPU Fan hızım 1800 RPM aralığında çalışıyor. Kasa fanlarım ise 1100 RPM fakat canlı bir şekilde kontrol ettiğimde kendi kendine 100 RPM ve aşağısına düşüyor. Rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz? Kasa Fan hızı ayarlarıma girdiğim zaman Kasa fanları Full Speed ile çalışmakta, CPU ise Turbo seçeneğinde çalışmakta. Aşağıya bir video bırakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar arkadaşlar, Corsair Carbide Spec Delta RGB model kasa sahibiyim. Bana her zaman en üstte ki fan yavaş dönüyor gibi geliyor idi ama fazla aldırmıyordum. Son zamanlar da çok gözüm çarpmaya başladı ve bios ayarlarımdan fan hızlarımı düzenlemeye girdim. CPU Fan hızım 1800 RPM aralığında çalışıyor. Kasa fanlarım ise 1100 RPM fakat canlı bir şekilde kontrol ettiğimde kendi kendine 100 RPM ve aşağısına düşüyor. Rica etsem bana yardımcı olabilir misiniz? Kasa Fan hızı ayarlarıma girdiğim zaman Kasa fanları Full Speed ile çalışmakta, CPU ise Turbo seçeneğinde çalışmakta. Aşağıya bir video bırakacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Özür diliyorum yanlış bir bilgi vermişim. Kasa fanlarım Full Speed, CPU ise Standart seçeneğinde çalışmaktadır.

Son düzenleme:
Hayır maalesef.. Hâla gözüme üst fan yavaş dönüyormuş gibi geliyor. Herhangi bir performans kaybı vs. ısı sorunu yaşamadığım için çok üstüne düşmedim. Belki de göz yanılmasıdır bilemiyorum. İnternetten bu kasalara baktığımda 3 fandan birinin göze daha yavaş geldiğini gözlemledim hep.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı