Fan kontrolcü önerisi

İdrs Gngrmz

Centipat
Daha fazla  
MSI Pro B660M-B DDR4 anakartım var. 4 adet 4 pinli fanlarım ve MSI marka sıvı soğutma var. Sıvı soğutmanın 2 adet fanı CPU fan girişine bağlı. 4 adet fan ise güç kaynağına bağlı. 4 pinli fanlarım RGB'sini ve hızlarını kontrolcü ile değiştirebilir miyim acaba?

MSI Pro B660M-B DDR4 anakartım var. 4 adet 4 pinli fanlarım ve MSI marka sıvı soğutma var. Sıvı soğutmanın 2 adet fanı CPU fan girişine bağlı. 4 adet fan ise güç kaynağına bağlı. 4 pinli fanlarım RGB'sini ve hızlarını kontrolcü ile değiştirebilir miyim acaba?

Ali Express'de ARGB + PWM + kumanda kontrollü kontrolcüler satılıyor, ben kullanıyorum uzun süredir ve memnunum, kontrolcü sayesinde artık hem kumandadan hem de kasanın üzerindeki tuşdan kontol sağlayabiliyorum, tabii ki istersen anakartının uygulamasındanda yapabilirsin. Orijinal bir şey olsun uğraştırma beklemeyeyim diyorsan Arctic'in kontrolcülerine bakabilirsin, oda çok pahalı diyorsan 100TL'ye PWM çoklayıcı al Amazon'dan.
3'lü ARGB çoklayıcı var elimde istersen uygun bir fiyata verebilirim.

pwm + rgb fan hublar kaç para bilgim yok ama cok para harcamayım dersen bi tane alfais kontrolcü al.ben kullanıyorum memnunum.rgb için de darkın kablosu işini görebilir.darkı kullanmadım kimseyi yanıltmak istemem ama kullananlar yüksek puan vermiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı