Fan kontrolcü

harun101010

Hectopat
Daha fazla  
Fan kontrolcü almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremedim. 12 adet fanım var iki tane 6 çıkışlı fan kontrolcü düşünüyorum. 10lu varsa o da olabilir ama maddi olarak yüksek olmamalı kaliteli olması durumunda 6 çıkışlı alırım diğer 6 çıkışı bi zaman sonra alırım. Şimdi bu kontrolcülerin iyisi hangisi bilmiyorum. Ama biraz pahalı bunlar sanırım. Maliyeti çok olmadan işime yarayan birşey bulmak mümkün mü yoksa para verip almak mı gerekiyor. Bide bunların Wat çıkış felan var onları hiç bilmiyorum çok elektrik felan yemesi sıkıntı değil power zaten 750 Watt. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olacak birisi yok mu ?

ben bitfenix marka bir tane kullanıyorum 5 çıkışlı her biri 10 w yani normal iki fan takabilirsin her birine ama istersen 25 w 30 w fan kontrol cüler var başka markalardan bir de fan kontrolcü güç kaynağına fazladan bir şey bindirmez fan ne çekerse odur bir de kendi devreleri için az bir şey nzxt markasını incele güzel ürünleri var mesela sentry 3 (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı