Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #1 Merhabalar. Aliexpress malı eski fan kontrolcümü kullanmak istiyorum fakat kasada uygun giriş yok. 5,25 yuvayı floppy yuvası yapabilecek uygun fiyata aparat var mı, ya da el yapımı proje? Varsa onu da beceririm. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Merhabalar. Aliexpress malı eski fan kontrolcümü kullanmak istiyorum fakat kasada uygun giriş yok. 5,25 yuvayı floppy yuvası yapabilecek uygun fiyata aparat var mı, ya da el yapımı proje? Varsa onu da beceririm.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 28 Ocak 2020 #2 Çıkarttığın aparatı ona göre güzelce kes tak. Artı 0 Eksi
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.954 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 28 Ocak 2020 #3 Bana whatsapp üzerinden ulaşınız. Size bir-iki alternatif sunacağım. Elimdeki mevcutlardan biri sanırım kasanıza uyacaktır. 05070207807 Artı 0 Eksi
Bana whatsapp üzerinden ulaşınız. Size bir-iki alternatif sunacağım. Elimdeki mevcutlardan biri sanırım kasanıza uyacaktır. 05070207807
KS KS Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #4 Lemi Galip dedi: Çıkarttığın aparatı ona göre güzelce kes tak. Genişletmek için tıkla... Metal olduğundan heralde taşlama falan gerekecek. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Çıkarttığın aparatı ona göre güzelce kes tak. Genişletmek için tıkla... Metal olduğundan heralde taşlama falan gerekecek.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 28 Ocak 2020 #5 Kismebaby dedi: Metal olduğundan heralde taşlama falan gerekecek. Genişletmek için tıkla... Biraz ince işçilik ister ama yaparsın. Gerçi arkadaşa ulaşabilirsin. Artı 0 Eksi
Kismebaby dedi: Metal olduğundan heralde taşlama falan gerekecek. Genişletmek için tıkla... Biraz ince işçilik ister ama yaparsın. Gerçi arkadaşa ulaşabilirsin.
KS KS Kismebaby Kilopat Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 615 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ŞANLIURFA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2020 #6 Lemi Galip dedi: Biraz ince işçilik ister ama yaparsın. Gerçi arkadaşa ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ulaştım, şimdilik uyumlu olan yok ama bakınıyor sağolsun. Artı 0 Eksi
Lemi Galip dedi: Biraz ince işçilik ister ama yaparsın. Gerçi arkadaşa ulaşabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ulaştım, şimdilik uyumlu olan yok ama bakınıyor sağolsun.