Fan kontrolcüsü önerisi

Çoklayıcı tam olarak ne demek? 3 Pinli fanları 4 pinli hale felan mı getiriyor?

Yok ya anakartta fazla giriş yeri yoksa çoklayıcı ile daha fazla fan takılabiliyor. Hayır yani makine sıcaklığa göre fan hızını otomatik ayarlıyor, fan kontrolcünün mantığı ne? :D

Yok ya anakartta fazla giriş yeri yoksa çoklayıcı ile daha fazla fan takılabiliyor. Hayır yani makine sıcaklığa göre fan hızını otomatik ayarlıyor, fan kontrolcünün mantığı ne? :D
İşte makine sıcaklığa göre fan hızını ayarlamıyor bende. Ö yüzdem fan kontrolcü arıyorum. Daha sistemi toplamadım toplayınca görücez. Eğer 3 pinli fanlar sıcaklığa göre kendini ayarlıyorsa veya BIOS’ta öyle bir ayar varsa süper.

İşte makine sıcaklığa göre fan hızını ayarlamıyor bende. Ö yüzdem fan kontrolcü arıyorum. Daha sistemi toplamadım toplayınca görücez. Eğer 3 pinli fanlar sıcaklığa göre kendini ayarlıyorsa veya BIOS’ta öyle bir ayar varsa süper.

Bende Asus var, hem bios 'ta hemde Windows 'tan ayar yapılıyor. 60 olunca %100 çalış, 50 olunca %50 çalış gibi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı