Fan nasıl sökülür?

Shinsai

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
4
Herkese selam arkadaşlar. Kasamın ön fanını çıkardım, pervaneyi motordan ayıramıyorum arkasında baktığımda herhangi bir boşluk yok çıkartmak için. İnternetten baktım Corsair fanları arkadan ittiriyorlar benimki çıkmadı kafayı yemelik bir iş yani. O kadar yüklendim bir şey olmadı bu nasıl çıkıyor?

Dosya Ekleri

• IMG_0046.jpeg
    IMG_0046.jpeg
    252,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_0047.jpeg
    IMG_0047.jpeg
    192,9 KB · Görüntüleme: 69
Çıkartayım derken tamamen kullanılmaz hale getirme ihtimalin de var. Temizlemek için çıkarayım diyorsan hava üfletmen daha mantıklı.

Hocam suyla yıkayacaktım ama böyle yapamam ki. Başka nasıl temizleyebilirim
Islak mendil ve kulak çubuğu ile temizleyebilirsin. Motoru açarsan yağına ve donanımına da zarar verebilrisin. Yerine tam oturtamayabilirsin falan. Ses de yapmaya başlayabilir bu sefer.

Çıkartayım derken tamamen kullanılmaz hale getirme ihtimalin de var. Temizlemek için çıkarayım diyorsan hava üfletmen daha mantıklı.

Hava üflemelik sadece saç kurutma makinesi var ve onunla baya uğraştım ama yapışmış hocam.

Hocam suyla yıkayacaktım ama böyle yapamam ki. Başka nasıl temizleyebilirim

Tek risk o pulu kırman kolay kırılan bir plastik çünkü. Eğer o pulu kırmam ve tekrar yerine oturtabilirim diyorsan çıkarabilirsin.

Islak mendil ve kulak çubuğu ile temizleyebilirsin. Motoru açarsan yağına ve donanımına da zarar verebilrisin. Yerine tam oturtamayabilirsin falan. Ses de yapmaya başlayabilir bu sefer.
Tamam böyle deneyeyim çok teşekkür ederim kırmadan bıraktım sonunda 😄

Tek risk o pulu kırman kolay kırılan bir plastik çünkü. Eğer o pulu kırmam ve tekrar yerine oturtabilirim diyorsan çıkarabilirsin.
Çıkartırken aşırı zorlandıysam ben bunu takamam herhalde tanıyorum kendimi 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı