Fan normal olarak mı, yoksa egzoz olarak mı kullanılmalı?

rblx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 ,XFX Speedster SWFT 210 RX 6650XT, Kingston Fury Hyperx 8 GB 3600 MHz CL17 DDR4 8x8, MSİ mag a650bn 650w 80+, SanDisk Plus 240 gb sata ssd, MSİ m371 500gb m.2 NVMe 500 gb, Antec ax20
2 tane fan ve 2 toz filtresi aldım. Bunları üst kısma takacağım. Zaten normalde sağda iki normal fan var. Ama egzoz olarak mı takacağımı yoksa normal mi takacağımı bilemedim. Ayrıca sonra sol için 1 tane daha fan alma planlarım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın görselini ve elinizdekileri eklerseniz doğru yorumlama fırsatımız olacaktır.

Toz filtresi egzoz fanın performansını düşürür. Başka fan girişi varsa orayı egzoz olarak kullan. Genellikle arka tarafa egzoz fan için yer bırakıyorlar.

Birini yukarıya normal, diğerini egzoz olarak arkaya tak. Sonra ek olarak çift fan yaparsın.

Hocam üst tarafa normal yandaki yere egzoz taksam iyi olur mu?

Hocam üst tarafa normal yandaki yere egzoz taksam iyi olur mu?

Daha iyi olur. Toz filtresi egzoz fanın işini zorlaştabilir.

Üstte normal, yana egzoz takarsan iyi verim alabilirsin.

Herzaman egzoz fan olması iyidir.
1 tanesi egzoz kesin, diğerinide üst tarafa takın dışarı atıcak şekilde.
Hocam benim halı hazırda olan fanlar çok hantal çalışıyor. Ben 2 sini normal 1ini egzoz yapsam

Herzaman egzoz fan olması iyidir.
1 tanesi egzoz kesin, diğerinide üst tarafa takın dışarı atıcak şekilde.
1 giriş 2 çıkış fanı negatif basınç yapmaz mı? Dediğinizi yanlış anlamadıysam o şekilde kasa toz toplar.

Kasa arkasında 1 tane egzoz fan bence yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…