Intel Core 2 Extreme
Femtopat
1 tanesini egzoz, diğerini de üst kısma takın.
Ön tarafta 2 fan varmış, ona göre söyledim. Bu şekilde 2 giriş, 2 çıkış olmuş olur. Ama dediğiniz gibi ise durum tabi birini öne takması daha iyi.1 giriş 2 çıkış fanı negatif basınç yapmaz mı? Dediğinizi yanlış anlamadıysam o şekilde kasa toz toplar.
Sıcak havanın yükselme durumu var, yukarıdan havada girerse ortada sıkışırlar.Egzoz fan arkaya bir tane alta fan yoksa üsteki fan havayı içeri atacak şekilde yoksa içeri alacak şekilde ayarla.
Eki Görüntüle 2497152
Hocam normal etkisiz bir ortamda o dediğiniz var kasanın içinde sürekli fanlar döndüğü için hava akışını zaten yönlendiriyor sizin dediğinizin kasaya etkisi çok az.Ön tarafta 2 fan varmış, ona göre söyledim. Bu şekilde 2 giriş, 2 çıkış olmuş olur. Ama dediğiniz gibi ise durum tabi birini öne takması daha iyi.
Sıcak havanın yükselme durumu var, yukarıdan havada girerse ortada sıkışırlar.
Genede sıcaklık üreten bileşenlerin bulunduğu bir konum ve tek hava çıkış kanalı olması kaynaklı üst taraf hep çıkış olması daha uygun.Hocam normal etkisiz bir ortamda o dediğiniz var kasanın içinde sürekli fanlar döndüğü için hava akışını zaten yönlendiriyor sizin dediğinizin kasaya etkisi çok az.
Son yazışmalarımızı editledim isterseniz oraya bakın.Genede sıcaklık üreten bileşenlerin bulunduğu bir konum ve tek hava çıkış kanalı olması kaynaklı üst taraf hep çıkış olması daha uygun.
Tabi birileri test yapıp, direk farkı kanıtlı gösterirse birşey diyemem.
Baktım ama üst taraftan hava girişi senaryosu yok. Hava çıkışı var sadece.Son yazışmalarımızı editledim isterseniz oraya bakın.
Baktım ama üst taraftan hava girişi senaryosu yok. Hava çıkışı var sadece.
Hocam yanlış görmüyorsam yukarı doğru hava çıkıyor atılan fotolarda, sizinde çizdiğiniz gibi çıkıyor. Yazılan yazıyı okuduğum zaman (İngilizce ve Türkçe dahil.) "draws" kelimesi ile kafamı karıştırdı doğrusu.
Hocam siz benim kendi çizdiğim şaheserdeki 1 nci kasa için mi söylüyorsunuz 2 nci kasa icin mi söylüyorsunuz?Hocam yanlış görmüyorsam yukarı doğru hava çıkıyor atılan fotolarda, sizinde çizdiğiniz gibi çıkıyor. Yazılan yazıyı okuduğum zaman (İngilizce ve Türkçe dahil.) "draws" kelimesi ile kafamı karıştırdı doğrusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.