Fan normal olarak mı, yoksa egzoz olarak mı kullanılmalı?

Egzoz fan arkaya bir tane alta fan yoksa üsteki fan havayı içeri atacak şekilde yoksa içeri alacak şekilde ayarla.

1 giriş 2 çıkış fanı negatif basınç yapmaz mı? Dediğinizi yanlış anlamadıysam o şekilde kasa toz toplar.
Ön tarafta 2 fan varmış, ona göre söyledim. Bu şekilde 2 giriş, 2 çıkış olmuş olur. Ama dediğiniz gibi ise durum tabi birini öne takması daha iyi.

Egzoz fan arkaya bir tane alta fan yoksa üsteki fan havayı içeri atacak şekilde yoksa içeri alacak şekilde ayarla.
Eki Görüntüle 2497152
Sıcak havanın yükselme durumu var, yukarıdan havada girerse ortada sıkışırlar.

Hocam normal etkisiz bir ortamda o dediğiniz var kasanın içinde sürekli fanlar döndüğü için hava akışını zaten yönlendiriyor sizin dediğinizin kasaya etkisi çok az.

@He stole my money
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
14.30 izlemem derseniz:

Son düzenleme:
Hocam normal etkisiz bir ortamda o dediğiniz var kasanın içinde sürekli fanlar döndüğü için hava akışını zaten yönlendiriyor sizin dediğinizin kasaya etkisi çok az.
Genede sıcaklık üreten bileşenlerin bulunduğu bir konum ve tek hava çıkış kanalı olması kaynaklı üst taraf hep çıkış olması daha uygun.
Tabi birileri test yapıp, direk farkı kanıtlı gösterirse birşey diyemem.

Son yazışmalarımızı editledim isterseniz oraya bakın.

Hocam siz benim kendi çizdiğim şaheserdeki 1 nci kasa için mi söylüyorsunuz 2 nci kasa icin mi söylüyorsunuz?

Sağdaki kasa mı soldaki kasa mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…