Jonysnow Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 Merhabalar sorun display porttaymış hdmi kablosu takınca sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Merhabalar sorun display porttaymış hdmi kablosu takınca sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Techmo Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.540 Makaleler 3 Çözümler 31 17 Kasım 2023 #12 Jonysnow dedi: Merhabalar sorun display porttaymış hdmi kablosu takınca sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sorunun çözülmesine sevindim, aynı sorunu yaşayanlar için de güzel bir bilgi oldu.
Jonysnow dedi: Merhabalar sorun display porttaymış hdmi kablosu takınca sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Sorunun çözülmesine sevindim, aynı sorunu yaşayanlar için de güzel bir bilgi oldu.
Jonysnow Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #13 Techmo dedi: Merhaba, Sorunun çözülmesine sevindim, aynı sorunu yaşayanlar için de güzel bir bilgi oldu. Genişletmek için tıkla... Ben de teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Techmo dedi: Merhaba, Sorunun çözülmesine sevindim, aynı sorunu yaşayanlar için de güzel bir bilgi oldu. Genişletmek için tıkla... Ben de teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.