Arkadaşlar merhaba bu görmüş olduğumuz fanın ucunu nasıl USB ile dönüştürebiliriz bildiğiniz dönüştürücü varsa atar mısınız linkini. Micro USB veya normal USB olur
USB 5V ile çalışıyor kırmızı ve siyah. Beyaz soketten kabloları iğne yarımıyla kabloyu kesmeden çıkarabilirsin böylece tekrar lazım olursa eski haline döndürebilirsin.
dediğini yaptım yt dende izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var usb de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi napıcam
USB 5V ile çalışıyor kırmızı ve siyah. Beyaz soketten kabloları iğne yarımıyla kabloyu kesmeden çıkarabilirsin böylece tekrar lazım olursa eski haline döndürebilirsin.
dediğini yaptım yt dende izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var usb de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi napıcam
hocam bende siyah yok usb mde sadece yeşil beyaz kırmızı var ya
Dediğini yaptım ytden de izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var USB de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi ne yapacağım
Hocam bende siyah yok USB'mde sadece yeşil beyaz kırmızı var ya
USB'yi şarj adaptörüne bağla kabloları sırayla kısa devre yaptır. Kıvılcım yanık kokusu algılarsan + ve - yi bulmuşsun demektir böyle şeylerden uğraşmayı seviyorsan sana önerim ölçüm aleti al ucuzundan bir tane acayip işe yarıyor