Fan ucunu USB ile dönüştürme

eren090909

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bu görmüş olduğumuz fanın ucunu nasıl USB ile dönüştürebiliriz bildiğiniz dönüştürücü varsa atar mısınız linkini. Micro USB veya normal USB olur

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-06-30 at 14.52.05.jpeg
    WhatsApp Image 2021-06-30 at 14.52.05.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 76
Fanda hangisi artı hangisi eksi peki?

Fanın üzerinde kabloların girdiği yerde yazıyor olması lazım. Eğer yazmıyor ise büyük ihtimal kırmızı + dır, siyah da -.

Deneme yanılma ile de bulunabilir.

1625055580693.png

USB 5V ile çalışıyor kırmızı ve siyah. Beyaz soketten kabloları iğne yarımıyla kabloyu kesmeden çıkarabilirsin böylece tekrar lazım olursa eski haline döndürebilirsin.

Elinizde boş kullanılmayan bir USB kablosu varsa kabloları kesip birbirine bağlayarak siz de yapabilirsiniz. Olay sadece + ve - bağlantıları yapmak.
dediğini yaptım yt dende izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var usb de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi napıcam
Eki Görüntüle 1090612

USB 5V ile çalışıyor kırmızı ve siyah. Beyaz soketten kabloları iğne yarımıyla kabloyu kesmeden çıkarabilirsin böylece tekrar lazım olursa eski haline döndürebilirsin.
hocam bende siyah yok usb mde sadece yeşil beyaz kırmızı var ya

dediğini yaptım yt dende izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var usb de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi napıcam

hocam bende siyah yok usb mde sadece yeşil beyaz kırmızı var ya
Beyaz büyük ihtimalle - ktutupdur.

Dediğini yaptım ytden de izledim fakat fanda siyah sarı kırmızı kablo var USB de ise beyaz yeşil kırmızı var kırmızı ile kırmızıyı birleştirdim şimdi ne yapacağım

Hocam bende siyah yok USB'mde sadece yeşil beyaz kırmızı var ya

USB'yi şarj adaptörüne bağla kabloları sırayla kısa devre yaptır. Kıvılcım yanık kokusu algılarsan + ve - yi bulmuşsun demektir :) böyle şeylerden uğraşmayı seviyorsan sana önerim ölçüm aleti al ucuzundan bir tane acayip işe yarıyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı