Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar ASUS Prime B365M-A anakartını kullanıyorum. Anakartın Aura Sync desteği var. Bana kasama uygun Aura Sync destekli fan ve şerit LED önerebilir misiniz? Teşekkürler.
Arkadaşlar ASUS Prime B365M-A anakartını kullanıyorum. Anakartın Aura Sync desteği var. Bana kasama uygun Aura Sync destekli fan ve şerit LED önerebilir misiniz? Teşekkürler.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 5 Nisan 2020 #2 Bütçeni belirtir misin dostum?
Selçuk Sercan Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 432 Çözümler 6 Yer Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #3 enes.wtp dedi: Bütçeni belirtir misin dostum? Genişletmek için tıkla... Ne kadar hesaplı olursa o kadar iyi olur. Bütçe çokta önemli değil biriktiririm ancak çokta pahalı birşey önermezseniz sevinirim.
enes.wtp dedi: Bütçeni belirtir misin dostum? Genişletmek için tıkla... Ne kadar hesaplı olursa o kadar iyi olur. Bütçe çokta önemli değil biriktiririm ancak çokta pahalı birşey önermezseniz sevinirim.