Ben de aynı durumu yaşamıştım. İşlemcinin pinlerine bir şey olmamıştır umarım onu kontrol edin. Çıkarma işine gelince fön makinesı tutarak ısıtıp deneyin.
İşte o yüzden biraz ısıtmaya çalış dedim, direkt kurutma makinesini alıp tutmayacaksın. Ilık ayarı olabiliyor. Aynısını ben de yaşadım elim baya acıdı ama sonunda çıkmıştı.
İşte o yüzden biraz ısıtmaya çalış dedim, direkt kurutma makinesini alıp tutmayacaksın. Ilık ayarı olabiliyor. Aynısını ben de yaşadım elim bayağı acıdı ama sonunda çıkmıştı.
Bu benim başıma daha önce geldi. Çok kurumuş bir taraf tutuyor zaten oynadığı anda komple çıkacaktır maksat o betonlaşan yerden hareket ettirmek.
Tavsiyem eline kaydırmaz bir eldiven (deri, bulaşık vb) giy veya ince bir bezi işlemcinin köşelerini örtecek şekilde sar. Pinlerine değmeden bir elinle fanı diğer elinle işlemciyi tutup baş ve işaret parmaklarınla bir sağa bir sola oynat bir yerden kalkacaktır.
İnce bir metali termal macuna(işlemci ile soğutucu arasına ) denk gelecek şekilde tut ve çekiçle metale vur (çivi de olur) aman işlemciye gelmesin. Biri de işlemciyi tutarsa iyi olur.