- Katılım
- 10 Şubat 2020
- Mesajlar
- 1.474
- Çözümler
- 5
Aynı durumu yaşamıştım. İşlemcinin pinlerine bir şey olmamıştır umarım onu kontrol edin. Çıkarma işine gelince fön makinası tutarak ısıtıp deneyin.
Ben de aynı durumu yaşamıştım. İşlemcinin pinlerine bir şey olmamıştır umarım onu kontrol edin. Çıkarma işine gelince fön makinesı tutarak ısıtıp deneyin.
İşte o yüzden biraz ısıtmaya çalış dedim, direkt kurutma makinesini alıp tutmayacaksın. Ilık ayarı olabiliyor. Aynısını ben de yaşadım elim baya acıdı ama sonunda çıkmıştı.Donanım arşiv sahibi sıcak birşeyle yaklaşmayın diyordu?
Hatta o videoda
İşte o yüzden biraz ısıtmaya çalış dedim, direkt kurutma makinesini alıp tutmayacaksın. Ilık ayarı olabiliyor. Aynısını ben de yaşadım elim bayağı acıdı ama sonunda çıkmıştı.
Zorlamayın, saç kurutma makinesi ile hava verin, ben öyle çıkarttım dediğim gibi.AMD'ye selam olsun betondan sert madde bulmuşlar.
Şaka mata beton olmuş ne kadar zorladiysam çıkmıyor.
AMD'ye selam olsun betondan sert madde bulmuşlar.
Şaka mata beton olmuş ne kadar zorladiysam çıkmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.