Fanatical'da hesaplı oyun paketleri

alasakarama

Hectopat
Güzel paketler gördüm ve paylaşmak istedim. Özellikle Oddworld bana göre kaçırılmaması gereken bir şey. Hepsi Steam key olarak veriliyor. Site de güvenilir, forumdan araştırabilirsiniz. Daha pek çok böyle paket var ama aralarından bunları seçtim, diğerlerine kendiniz bakabilirsiniz: Fanatical

1) Oddworld Complete Collection
1733394790571.png

Şöyle bir paket var, eski bir seri olsa da denemeye değer. Genellikle platform ve macera türünde oyunlar.
Pakette oyunlar da şöyle:
1733394642326.png

2) Creepy Tale Triple Pack

1733395022655.png

Creepy Tale oyunları bulmaca, platform ve macera türünde sayılabilir. Genellikle korku ve gerilim teması hakim. Indie olsa da denenebilir bence. Steam'da şu an indirimdeki hali 3'lü paket 374 TL, burada 45 TL. Epey bir fark var.

1733395181641.png

3) Build your own Special Editions (BundleFestive Edition)
1733395340189.png

Bunda kendi paketinizi oluşturuyorsunuz. Bu aşağıdakilerden 2 tane seçince tanesi 121'e, 3 tane seçince tanesi 115'e, 5 tane seçince tanesi 104'e geliyor. Bu görseli olan oyunlardan herhangi birini seçip paket yapabilirsiniz istediğinize göre.
1733395379086.png

1733395400919.png

1733395421944.png

1733395443860.png

4) Leisure Suit Larry - THE COMPLETE SET
1733394825074.png

Leisure Suit Larry oyunları da genellikle yetişkinlere yönelik oyunlar. Yetişkin içerikli mizah anlayışı var, herkese göre değil ama pakette 9 oyun ve 2 DLC bulunuyor.

1733394936833.png

Son düzenleme:
Oyunlar fazla dikkatimi çeken oyunlar değil fakat denemeye değer. Fiyatları üzmez. İndirim haberi için teşekkürler.

Oyunlar fazla dikkatimi çeken oyunlar değil fakat denemeye değer. Fiyatları üzmez. İndirim haberi için teşekkürler.
Evet, çok muhteşem oyunlar değiller tabii ki ama artık 6 oyunu veya 9 oyunu 35 TL'ye satan kalmadı diye paylaşmak istedim.

Evet, çok muhteşem oyunlar değiller tabii ki ama artık 6 oyunu veya 9 oyunu 35 TL'ye satan kalmadı diye paylaşmak istedim.
Dediğiniz gibi oyun sayısına 34 TL gibi bir fiyat kötü değil. Şimdi gidip 3 - 4 paket alıyorum. :D

@alasakarama, sizce daha iyi bundle gelme ihtimali var mı?
1733398193988.png

Dediğiniz gibi oyun sayısına 34 TL gibi bir fiyat kötü değil. Şimdi gidip 3 - 4 paket alıyorum. :D

@alasakarama, sizce daha iyi bundle gelme ihtimali var mı?
Eki Görüntüle 2366946
Hocam sürekli bundle geliyor ama kesin bir şey diyemiyorum. Mesela en son bu yayınlandı: Killer Bundle (BundleFestive Edition) | Steam Game Bundle | Fanatical

520 TL'ye gereksiz oyunlar var bunda. Bazen çok iyi oluyor, bazen de böyle kötü oluyor. Tabii bu oyunları da seven vardır ama bana göre gereksiz oyunlar, yanlış anlaşılmasın. Kısacası aralarından seçmek lazım ve takip etmek lazım. Sitedeki diğer bundle'lara da bakın bence.

Wolfenstein Youngblood, Human Fall Flat alınca 242 TL ye mi geliyor? İyi fiyatmış.
Evet hocam, iyi fiyat aslında. Human Fall Flat yanlış anlamadıysam ikili paket şeklinde. Bir tane alınca iki key veriliyor.

1733398730475.png

Oddworld serisi yılların klasik serisidir tavsiye ederim.Eskileri oynamam diyenler için son oyunları da gayet güzel bu arada.Ayrıca inanılmaz uygun fiyata satılıyor.Ben Steam dolara geçmeden yaklaşık 2 yıl önce almıştım ve yaklaşık 200TL'ye gelmişti bütün seri ve o şekilde bile piyasaya göre çok uygun almışım diye sevinmiştim.Bu fiyata kaçmaz.

Leisure Suit Larry seriside fena değil ama içeriği sebebiyle alıp almamak size kalmış :D.

Ayrıca kendin yap paketinde The Wild Eight,Fallout Classics,Doom Classics gibi seçeneklerde güzel.Ama tabi açık ara en iyisi Youngblood. Üstelik deluxe versiyonu olması da cabası.Ben olsam ilk onu seçerdim.

Oddworld serisi yılların klasik serisidir tavsiye ederim.Eskileri oynamam diyenler için son oyunları da gayet güzel bu arada.Ayrıca inanılmaz uygun fiyata satılıyor.Ben Steam dolara geçmeden yaklaşık 2 yıl önce almıştım ve yaklaşık 200TL'ye gelmişti bütün seri ve o şekilde bile piyasaya göre çok uygun almışım diye sevinmiştim.Bu fiyata kaçmaz.

Leisure Suit Larry seriside fena değil ama içeriği sebebiyle alıp almamak size kalmış :D.

Ayrıca kendin yap paketinde The Wild Eight,Fallout Classics,Doom Classics gibi seçeneklerde güzel.Ama tabi açık ara en iyisi Youngblood. Üstelik deluxe versiyonu olması da cabası.Ben olsam ilk onu seçerdim.

Oddworld: New 'n' Tasty Epic Games'te bedavaya verilmişti. Satın almayı düşünenler kütüphanesini kontrol edip tüm seriyi almak için fikir edinebilir.​

Yeni gelen paket de fena değil, bir bakın isterseniz. Wolfenstein ve Fallout oyunları, simülatörler, simülasyonlar vesaire var yeni gelen pakette. Build your own Platinum Collection - November 2024 | Fanatical

Fists, Fugitives, Parking & Passengers Quad Pack adlı bir paket de var. İlginizi çekebilir belki oyun sayısı ve fiyatı. Tanesi 8 TL civarı oluyor.

1733439612401.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı