L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Nisan 2021 #31 differentturk dedi: Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada? Genişletmek için tıkla... Neyiz, insanız hocam. Bir spor uğruna ölünür mü. Savaşta ölmek falan tamam da bir futbol için ölünmez. Yaşam değerli.
differentturk dedi: Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada? Genişletmek için tıkla... Neyiz, insanız hocam. Bir spor uğruna ölünür mü. Savaşta ölmek falan tamam da bir futbol için ölünmez. Yaşam değerli.
differentturk Picopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 481 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2021 #32 Sinyor Ezio Auditore dedi: O yüzden mi milattan önceki kupalarınızı istediniz Genişletmek için tıkla... O kupalar bizim hakkımız. Sinyor Ezio Auditore dedi: Fenerbahçe taraftarı saçmalamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak.
Sinyor Ezio Auditore dedi: O yüzden mi milattan önceki kupalarınızı istediniz Genişletmek için tıkla... O kupalar bizim hakkımız. Sinyor Ezio Auditore dedi: Fenerbahçe taraftarı saçmalamıyor mu? Genişletmek için tıkla... Genel olarak.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #33 differentturk dedi: Shimada Sensei dedi: Çarşı her... Karşı. Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe taraftarı en azından bu kadar saçmalamıyor. Genişletmek için tıkla... Buyurun. differentturk dedi: O kupalar bizim hakkımız. Genel olarak. Genişletmek için tıkla... Kalitelisiniz ya en büyük sizsiniz ya kazanırdınız ne olacak.
differentturk dedi: Shimada Sensei dedi: Çarşı her... Karşı. Genişletmek için tıkla... Fenerbahçe taraftarı en azından bu kadar saçmalamıyor. Genişletmek için tıkla... Buyurun. differentturk dedi: O kupalar bizim hakkımız. Genel olarak. Genişletmek için tıkla... Kalitelisiniz ya en büyük sizsiniz ya kazanırdınız ne olacak.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #34 differentturk dedi: Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada? Genişletmek için tıkla... Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası zaten böyle.
differentturk dedi: Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada? Genişletmek için tıkla... Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası zaten böyle.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #35 Blondie dedi: Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir, dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası böyle. Genişletmek için tıkla... Sorunlarımız ne mesela?
Blondie dedi: Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir, dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası böyle. Genişletmek için tıkla... Sorunlarımız ne mesela?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2021 #36 Bu Çarşı taraftarıyla Hamsiler kadar toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 10 Nisan 2021 #37 Fenerbahçeliyim. Aşırı fanatik değilim. Her maçını seyretmiyorum. Ara sıra canım isterse seyrediyorum. Türkiye futbolu çoktan bitti.
Fenerbahçeliyim. Aşırı fanatik değilim. Her maçını seyretmiyorum. Ara sıra canım isterse seyrediyorum. Türkiye futbolu çoktan bitti.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 10 Nisan 2021 #38 Shimada Sensei dedi: Bu çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Alanya maçı sattı (!)
Shimada Sensei dedi: Bu çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Alanya maçı sattı (!)
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 10 Nisan 2021 #39 Sinyor Ezio Auditore dedi: Shimada Sensei dedi: Bu Çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Alanya maçı sattı (!) Genişletmek için tıkla... Yine konu değişti, asıl toksiklik bu bence.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Shimada Sensei dedi: Bu Çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır. Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim Alanya maçı sattı (!) Genişletmek için tıkla... Yine konu değişti, asıl toksiklik bu bence.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Nisan 2021 #40 Sinyor Ezio Auditore dedi: Sorunlarımız ne mesela. Genişletmek için tıkla... Tuttuğun spor takımı için ölürüm bile demek nasıl bir saçmalık? B*k yoluna gitmek gibi bir şey bence
Sinyor Ezio Auditore dedi: Sorunlarımız ne mesela. Genişletmek için tıkla... Tuttuğun spor takımı için ölürüm bile demek nasıl bir saçmalık? B*k yoluna gitmek gibi bir şey bence