Neyiz, insanız hocam. Bir spor uğruna ölünür mü. Savaşta ölmek falan tamam da bir futbol için ölünmez. Yaşam değerli.Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada?
Neyiz, insanız hocam. Bir spor uğruna ölünür mü. Savaşta ölmek falan tamam da bir futbol için ölünmez. Yaşam değerli.Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada?
O kupalar bizim hakkımız.O yüzden mi milattan önceki kupalarınızı istediniz![]()
Genel olarak.Fenerbahçe taraftarı saçmalamıyor mu?
Buyurun.Çarşı her... Karşı.
Fenerbahçe taraftarı en azından bu kadar saçmalamıyor.
O kupalar bizim hakkımız.
Genel olarak.
Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası zaten böyle.Canımı veririm açıkçası ben. Zaten neyiz ki bu dünyada?
Bu ironi değilse büyük sorunlarin olabilir, dostum. Bir düşündüm de ülkenin yarısından fazlası böyle.
Bu çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır.
Yine konu değişti, asıl toksiklik bu bence.Aynen kardeşim Alanya maçı sattı (!)Bu Çarşı taraftarıyla hamsiler kada toksik kitle yok be. LoL kitlesinin çoğu da bunlardandır.
Tuttuğun spor takımı için ölürüm bile demek nasıl bir saçmalık? B*k yoluna gitmek gibi bir şey benceSorunlarımız ne mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.