Fanı kırılan sıvı soğutma normal çalışır mı?

Yazılımsal olarak bir bağları yok diye biliyorum, sadece monte ediyorsun.

İlk defa duyuyorum. Hepsinde özel bir sıvı var diye biliyordum.

Aslında çalışma prensipleri aynı sıvı soğutmaların, fan sıvıyı soğutuyor sıvı da işlemciyi. İçindeki madde burada bildiğim kadarıyla saf su, fark bu.

Yani dediğiniz gibi yazılımsal olarak bir bağ olmayabilir, uyabilir.

Öncelikle herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sıvı sogutmada bir sıkıntı yok yani donanımsal olarak sıvı gidiyor anlaşılıyor fakat sıcaklık hiçde öyle değil diye konuyu açmıştım anladıgım kadarıyla fanı çalışmadıgı için çalışıyor fakat etki etmiyor yazılımsal olarak bir sorun olacagını düşünmüyorum çünkü fanı zaten sogutmadan ayırdım ama uyarılarınızı dikkate alıp bir 12x12 fan alıp takacağım en yakın zamanda teşekkürler.
Ha bir de bana fan önerebilecek var mı yeni konu mu açmalıyım? (sogutucu 12x11 yarı kare :) )
Ve fanında yaprağı kırılmadı kablosu çok zayıftı tekrar takarken de ateş çıkıp elimi yakınca anakarta zarar vermeyeyim diye takmaya çalışmadım ama büyük ihtimal motoru yanmıştır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı