Kasa fanı üstüne sıvı soğutma takılır mı?

psycoowolf

Decapat
Daha fazla  
Anakart
b660m-e
Merhaba arkadaşlar. Vento VG15FE kasaya ve Cooler Master Masterliquid RGB V2 sahibim. Kasanın üst tarafına radyatör sığmadığı için ön tarafına takmak istiyorum fakat kasanın ön tarafında kasanın kendisine ait RGB fanlar var. Dışarıdaki havayı, kasanın içerisine veriyor.
Ben bu fanları sökmeden, soğutma fanı | radyatör | kasa fanı şeklinde bir montaj yapmak istiyorum. Radyatör 2 fan arasında kalacak. Yeterli alan olduğu için sığacaktır ama bir problem yaratır mı bilmiyorum. Kasanın fanlarını sökmek istemiyorum çünkü nasıl sökeceğim hakkında pek bir fikrim yok ve sökersem elimde kalmasını istemiyorum.
Kasa bu: VENTO VG15FE
Sıvı soğutma: Sıvı Soğutma

Kasanın ön tarafını görmek isteyenler dk 6:02 itibaren izleyerek görebilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı kasayı kullanıyordum egzoz fanını aşağı alarak falan bir şekilde sıvı soğutmayı üst tarafa sığdırmayı başarmıştım, Fakat 3 vidayla tutuyordu ve kasanın radyatör desteği olmadığı için sanırım oraya düzgün bir hava akışı sağlayacaklar delikler yapılmamış ya da bana öyle geldi. Bir süre bu şekilde idare ettikten sonra yeni kasa aldım sana da yeni kasa almanı öneririm en mantıklı çözüm

Aynı kasayı kullanıyordum egzoz fanını aşağı alarak falan bir şekilde sıvı soğutmayı üst tarafa sığdırmayı başarmıştım, Fakat 3 vidayla tutuyordu ve kasanın radyatör desteği olmadığı için sanırım oraya düzgün bir hava akışı sağlayacaklar delikler yapılmamış ya da bana öyle geldi. Bir süre bu şekilde idare ettikten sonra yeni kasa aldım sana da yeni kasa almanı öneririm en mantıklı çözüm
Zaten yeni kasa alsam ortada problem kalmayacak. Fakat bütün bileşenleri söküp yeni kasaya takmak benim için oldukça zor. Bilgisayar toplu halde geldi. Bilgisayar tamircilerine de güvenmediğim için onlara yaptırmak istemiyorum. Elimden sadece ön tarafa radyatör takmak gelir. Teşekkürler tavsiyen için.

Zaten yeni kasa alsam ortada problem kalmayacak. Fakat bütün bileşenleri söküp yeni kasaya takmak benim için oldukça zor. Bilgisayar toplu halde geldi. Bilgisayar tamircilerine de güvenmediğim için onlara yaptırmak istemiyorum. Elimden sadece ön tarafa radyatör takmak gelir. Teşekkürler tavsiyen için.
Ben de senin gibi düşünüyordum bununla mı uğraşacağım diyordum. Sonra bir anda sipariş ettim ve 1-2 saatte hallettim her şeyi, elinde bir tane tornavida olsun yeterli. İşlemciyi ve Ramleri çıkartmana gerek yok geriye kalan her şey basit zaten. Tek yapacağın ekran kartını çıkarmak, anakartın vidalarını söküp diğerine yerleştirmek birde güç kaynağı var o daha da basit tek derdin kablolama olsun. Eğer yine kafana yatmadıysa, Benim bir arkadaşım uygulama üzerinden birini çağırdı her şeyi gözünün önünde yaptırdı. Ama benim yine önerim kendiniz halletmeniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı